Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Bjørgersson #1299 üzenetére
Alakul ez lassan
-
Bjørgersson
félisten
Kérdések és válaszok a Game Informertől
"Trevor-nak lehetősége lesz akármikor felgyújtani dolgokat amikor csak akar, nem csak küldetés alatt."
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
icons
addikt
válasz Kiskokó #1294 üzenetére
Héé Niko is csak egy bevándorló! Gyakorlatilag munkanélküli Mégis imádsz egy hivatalosan munkanélküli szerepébe bújni
Najó, de most komolyan. Niko néha egy puhapöcs. Vannak azok az út szélén álló emberekes mellékküldetések. Van egy Sarah nevű csaj, akivel másodszorra a Pier 45 vagy melyik mólónál találkozol.
Azért sír, hogy hozz neki el valamit. Miután nemet mondasz, elkezd kiabálni, hogy persze amikor részeg volt, hazakísérted Majd Niko elmegy a bótba, és elkéri neki a cuccot. Amiért kiderült, hogy 5000 dollárt kell fizetni. Ergó a csaj lehúzta kb 1 millával (Ft, ha 1,4 is, tökmindegy), elküldte a város másik részébe, mindezt azután hogy hazafurikáztatta magát, ahol a pasija várt ránk, aki agyon akart verni. És utána nem is ápolt...khmm.
Egyébként ez talán a legviccesebb küldetéssorozat -
Donbalazs
tag
Csak menjen is szépen a gépünkön, vagy lehet előre iszunk a medve bőrére.
Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com
-
Ütős lessz,az biztos!!!
Valaki végigvitte már a Red Dead Redemption játékot?Kéne egy kis segitség.John fiával kezdtem el éppen játszani,de nem tudom mit kell csinálni.Semmi küldetés nincs,csak a mellékküldetések!
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1288 üzenetére
Köszi! Ezt jó volt olvasni!
Mindegyik karaktert imádom![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Kiskokó
veterán
Na hát az szép is lenne ha valamelyik karakter 'na ez én vagyok" lenne...
Ki akar (már bocsi nem téged ítéllek meg csak példákat hozok) egy pincér csávó kalandjaiban részesülni vagy egy autószerelőjében ( igaz a gearhead garage nagy játék volt) De akkor is na| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
icons
addikt
válasz South Velen #1292 üzenetére
Nekem is ugyanezzel van problémám.
Igazság szerint szeretem a kevés szabadságos játékokat. Mármint van egy igazi életem, ott tudok dönteni, és az alapján változik a világ. A játék szvsz legyen egy történet, egy mese, amit készen megkapsz, végigjátszod, és közben élvezed, mert interaktív. Ha több szál van, és emiatt valamit kihagyok, akkor azért nem hiszem, hogy újra fogom játszani (mert akkor nagyon sok unalmas részen is végig kell mennem). Ha meg egyszerűen nincsenek benne unalmas részek, akkor úgyis végig fogom játszani megint (lsd. SA, IV, VC, talán csak a GTAk voltak azok, amiket többször végigvittem életemben. Na meg a NFS:MW. Meg az Aknakereső).Azt persze imádom, ha egy küldetést végig lehet játszani többféleképpen (egyszer ezt valaki leírta úgy, hogy "több féle képen" ), pl sniperesként a háttérből, ramboként berontva, hitmanként végigosonva, stb, nekem ez dobja fel legjobban a játékélményt. Az nem, hogyha valamelyik változatot követve kimaradok valamiből (tehát más lesz a kimenetel). Meg ha már egyszer le van programozva / létre van hozva az a rész, és megvettem a játékot, akkor mégiscsak látni szeretném, nehogy hiába dolgozzanak éhbérért szegény fejlesztők.
Summa summarum nem azt mondom, hogy a játék jó/rossz lesz, csak én is félek ettől a megvalósítástól. A Fahrenheittel pedig én se játszottam, de ha másnak sikerült ebből jót kihoznia, akkor a R*osok is képesek megoldani a dolgot Bízom a legjobbakban!
Szerk.: én mindegyik karakterrel tudtam azonosulni, nekem a történeteik hihetőek voltak. De egyikük sem volt az, hogy NA, EZ ÉN VAGYOK! De nem is ezért játszom
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz South Velen #1289 üzenetére
Fahrenheit-et ismered?
Ott is 3 karakter van és minden cselekvés kihat a másik 2 karakterre... és hihetetlen jó...
Majd le fog esni az állad amikor játszol vele és Fúú...mi történt az egyikkel a másik miatt..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
South Velen
addikt
válasz Tibinho #1287 üzenetére
Ami azért elég szomorú dolog, mivel nálam a GTA-ban is a történet a legfontosabb hangulat-meghatározó tényező, így meg aztán én se tudok azonosulni vele. De legalább ilyen durva a 3 karakteres dolog. Óriási, gigantikus lehetőségek, etc, aztán a történetet meg nem tudod átélni, mert 3 karaktert kell irányítani 1 embernek, azaz Nekünk, akik ráadásul még egymásra is hatnak. Teljes káosz ez nekem..
-
Bjørgersson
félisten
-
Tibinho
tag
válasz South Velen #1285 üzenetére
Eddig hírek és képek/vidók alapján én se tudok azonosulni egyik karakterrel sem
[ Szerkesztve ]
I'm Gotham's reckoning.
-
South Velen
addikt
válasz Bjørgersson #1284 üzenetére
Gondolom úgy, hogy kizárólagosan csak az egyikkel lenni végig. Nekem is ez a bajom, egyszerűen nem tudja az agyam befogadni ezt a 3 szálas dolgot. Az meg csak tetézi, hogy nekem egyik főszereplő stílusa sem adja.
btw. : Niko FTW[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
Remélem amúgy a 3 karakter közül lehet majd választani....az lenne a legjobb
Crypto
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #1281 üzenetére
Még ha lesz se kell újabb egy évet várnunk az újabb hírekre, a konzolos megjelenés miatt most már egyre sűrűbben kell informálniuk minket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
icons
addikt
válasz ViiiiktorOC #1266 üzenetére
Wow, van pár olyan itt, amit eddig még nem láttam Lehet, hogy voltak már a hírekben, de pl ez se rémlik:
De még a videóból se emlékszem ezekre a képkockákra...
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1276 üzenetére
Gondoltam hogy félreértetted.
De segáz, néha fölösleges is komolyan venni őket.Ezek kövek vagy tehenek?
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #1275 üzenetére
Ja hogy a kommentek. Azok nem érdekelnek, még az itteni hírek alatt sem nagyon nézem már, mert csak felhúzom magam a sok f*szságon..
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1274 üzenetére
Most nem keresgetek kommenteket, de szerintem az egyértelmű "utálat" volt az alkohol és drogfürrgőre.
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #1273 üzenetére
Szerintem azt nem szidásnak szánták volna, pusztán csak leírták a tulajdonságait, mint a másik két fószernek is. Persze lehet, hogy én értettem félre. Én is ott olvasok minden GTA hírt, azért linkelgetek onnan állandóan.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1267 üzenetére
Az az érdekes, hogy itt is, meg GTAplace-en is hogy szidták Trevor-t! Amikor még nem látták, hogy házakat gyújt, meg ember csontot tör. Mindenki mondta h egy hülye drogos. Nem vagyok oda beregelve, de folyamatosan követem az eseményeket. Aztán most meg szinte mindenki oda van érte! Meg temették a Rockstart, úgy hogy alig tudtak a játékról valamit...... Kicsi a kerítés....
Nekem mind 3-an bejönnek. Szeretek elegánsan gyilkolni (Michael), szeretek örült is lenni (Trevor), és nekem a laza gettó is simán bejön(Franklin!)LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
Jaja, kissé betegnek tűnik az ürge
Legalább nincs CJ atomnigga főhős újra[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Egyértelműen Trevor!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #1266 üzenetére
Az eddigi infók alapján eddig kinek melyik szereplő a legszimpatikusabb? Nekem Trevor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #1260 üzenetére
Szerinted miért mondtam? Egyébként ugyanilyen felállásban csak Intel processzorral nekem is ment tökéletesen.
"amugy utálom a találgatásokat, meg az "eztkéne meg "azt kéne" a játékba szövegeket" +1
-
törölt tag
válasz Johnny Cage #1263 üzenetére
-
Johnny Cage
addikt
válasz #81556480 #1262 üzenetére
Valami olyasmit írt az újság hogy sokkal messzebbre el lehet látni.
az V alatt teljesen új engine lesz:
“We had a lot of the North team working on RDR and LA Noire, which allowed us to gain experience of other projects and how to solve problems and use them within the new game engine we've created for V.” [link]
-
törölt tag
válasz #57919488 #1261 üzenetére
Valami olyasmit írt az újság hogy sokkal messzebbre el lehet látni.
És egyébként mint írtad is, ugyan azt a motort használja ( RAGE)
Mozgásban, fizikában biztos lesznek hasonlóságok az MP3-al.
De igen valóban teljesen más.
L.A noire is más (u.a motor hajtja) mégis ugyanolyan szar volt mint a IV -
törölt tag
Szerintem köze nem sok lesz a Max Payne 3-hoz csak mert 1 cég. EA, Acti, Ubi játékoknál se lehet összehasonlítani a játékok gépigényét hiába egy motorral dolgoznak mert teljesen más a felépítésük. Egyikben részletes a kidolgozás mert nincs terep amit ki kell dolgozni a másikban meg pont a nagy terepigény miatt alkalmaznak más textúrákat meg hasonló dolgokat.
Ráadásul szerintem a grafikát nem előtérbe helyezik hanem azaz amin elsősorban állítanak ha kell és inkább az Euphoria (vagy mi) engine/fizikát csiszolják majd mert ha az bugos lesz akkor aztán mindennek vége.Nem kell full hd textúra de ha a kocsival átmegyek egy zebrán akkor ott legyen már domino de rendesen
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #1259 üzenetére
Az szép, mert a max payne 3 megadott gépigénye a commodor és a high end pc-k között mozgott
Mindenesetre középkategóriás "gamer" pc-vel szépen játszható volt.
Full hdban, GTX460 és egy 4magos AMD processzor 8gb memóval gyönyörűen vitte.
szerintemHA ilyen vagy valamivel magasabb gépigénye lesz a V nek még az is bőven elviselhető, mivel hiába egész jó de pl a gtx 460, 560 sem egy mai hardver.
ati kártyákat meg a kukába akarommondani nekem a IV klasszisokkal jobban futott nvidián.amugy utálom a találgatásokat, meg az "eztkéne meg "azt kéne" a játékba szövegeket
-
-
Xerxész
őstag
De rég játszottam már GTA gammával. Ezt az 5. részt kipróbálom...amennyiben elbírja majd a gépem.
Lehet sejteni, hogy milyen gépigénye lesz? -
Bjørgersson
félisten
-
-
Jakesz
addikt
-
sagem
addikt
válasz #57919488 #1247 üzenetére
a GTA és a COD alatt dübörgő motor között azért zongorázni lehet különbséget, a COD már régóta a "tömegével, gyorsan" gyártásra rendezkedett be, annak minden kellemes és kellemetlen velejárójával együtt
Másrészről a COD valóban siker PC-n is, nem is kérdés, de a nagy zseton most is a konzolos eladások után fog bejönni. A Rockstar is oda összpontosít, ahol a nagy lóvé van, aztán jön a többi, így megy ez.Ki tudnák adni egyszerre is, csak akkor később jelenne meg a játék és/vagy sokkal többe kerülne a fejlesztés (több ember, munkaóra stb), ez meg nyilván nem éri meg nekik, ez van.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
válasz #57919488 #1245 üzenetére
Most nem azért én még a GTA-k miatt se véletlenül nem gondolnék konzolra !
Am a COD-dal csak azt akartam érzékeltetni h hiába jött ki a megjelenés előtt 1 héttel Xbox-ra, meg egyidőben jelent meg a 3 platformra és abszolút siker 2 nap alatt, na most akk a GTA-k kilométerekkel jobbak mint a COD-ok, és tuti ha kiadnák egyszerre mindhárom platformra rövidebb idő alatt lenne nagyobb siker mint az aktuális COD-ok, de mégse és ezt nem értem, a Rockstar-nak mitől jobb ha több konzol van ? -
cyberkind
félisten
Lehet h nem vesznek annyi konzolt, de hát a pénz a lényeg, és mind 3 platformon egyszerre: Siker !
-
Brutus880
tag
Hát nekem ez a legjobb poén eddig belőle:
"Hé, pattanjunk meg." "Pattanjunk... Szóval most már pattogunk is..." Hát ez valami über nagy.
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
Hát jó poénok lesznek benne az tuti jó lenne megcsinálni majd rá egy teljes magyar feliratot. Csak legyen meg hozzá a megfelelő ember/emberek!
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
Hát jó poénok lesznek benne az tuti jó lenne megcsinálni majd rá egy teljes magyar feliratot.
Bocsi a 2x küldésért be laggolt a net
[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
igy már értem mit mondanak Grand Theft Auto V: Második trailer MAGYARUL!
feliratot be kell kapcsolni
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Sonja
nagyúr
-
Tenager18
senior tag
Köszi srácokEz lesz a csengőhangom
-
Tenager18
senior tag
Nem tudja valaki mi a szám címe a trailer 2-ben?
-
icons
addikt
A LS os képen látszik egy híd, ami bal oldat felül van. A kép nyugat felé néz ugyebár. Tehát a híd D-re megy. SAban ott nincs semmi csak víz. ergó már nagyon érdekel az új térkép úgy néz ki, sok változtatás lesz (eddig azt hittem, meghagyják nagy vonalakban SA térképét, de mostnm úgy gondolom, logikus is h nem)
-
hegti
aktív tag
A "három majom" szimbólum: ha nem látunk, nem hallunk és nem beszélünk, akkor a baj elkerül minket.
(#1210) Sonja: köszi a linket,youtube nem engedte lejátszani,csak a bejelentkezek
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
-
Brutus880
tag
Sziasztok! Egy újabb kedvcsináló videó jött ki a Trailer 2
-
Nagyon jó lett a videó.
Nos akkor mostmár nincs más dolgunk hátra,csak megvárjuk a jövő márciust -
CJ3
senior tag
Szerintem ezt sokkal többen meg fogják venni eredetiben (ezért nem értem miért húzzák a PC-s verziót.....)
Egy ilyen játék megéri az árát......Nekem megér 11 K-t.......
Ezzel évekig el tudok majd szórakozni......nem végigviszem és kész kifújt......
A GTA 4 et is hányszor végig vittem és élvezetes mindig, meg lehet hülyülni benne annyit....Crypto
-
cyberkind
félisten
Ez szép és jó, de az évről évre kijövő Call of Duty-k meg mindenre kijönnek azonos időben, sőt most még korábban is mint kellett vna , és mégis évről több pénzt hoznak, most nem azért, de a GTA után a Call of Duty az a sorozat amire "vágynak" az emberek !
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
De miért nem jön PC-re márciusban, miért kell azt csinálni mint a 4el, vagy azt se ?
-
Tibinho
tag
Jó lesz ez gyerekek
I'm Gotham's reckoning.
-
Bjørgersson
félisten
Rockstar helyében letiltanám a kommentelést, fáj olvasni a kreténebbnél retardáltabb kommenteket.
-
Tenager18
senior tag
KurvanagyA zene is bejövős...meg minden...várom már a Márciust
-
Kiskokó
veterán
Hát nem rossz nem rossz de én jobbat vártam ettől a videótól... de részletkérdés. a Játék hatalmas lesz úgyis.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
-
Sonja
nagyúr
Én leszedtem 720p FLV-be. Feltegyem valahova?
Szerk.: Tessék! Le is tudjátok tölteni.
Szerk2.: Rockstar kitette Youtube-ra is!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #1208 üzenetére
Frissíts egyet és elkezdi tölteni utána, rohadt lassan. Legalábbis nálam rohadt lassú. Mondjuk nem csodálom.
szerk.: Nálam már lassan a felénél jár.
(#1210) Sonja: Kérdezni se kellett volna!
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Nincs infó
(#1209) kovy29:ugyanaz, semmi
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tenager18 #1206 üzenetére
Nálam már csak kettő.
szerk.: Kevesebb mint fél perc!
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
3 perc és jeeeee
-
Kiskokó
veterán
válasz ViiiiktorOC #1200 üzenetére
Ja jó rájöttem XD
K_mester leesett közbe ja lassan jön
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
Eddig mindenki azért "sírt", hogy mikor jön már a második trailer. Kevesebb mint egy nappal előtte meg már az a baj, hogy még hónapok vannak hátra a megjelenésig?
-
Kiskokó
veterán
válasz ViiiiktorOC #1200 üzenetére
Micsoda? Trailer 2 nek ?
És nem linkeled... XD ??| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest