- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
szepsy #24695 üzenetére
Hát ez így még nem tűnt fel hallod-e, de szerintem nem. Más járművek vannak, az tény.
Az első missziónál a fiammal azt játszottuk 1 órán át, hogy a csapatot nem a főhadiszállásra vittük, hanem próbáltunk minél nagyobb balesetet okozni úgy, hogy minden motoros lehetőség szerint elkenődjön. Volt vízbeugratás, hinta és benzinkutas-rendőrös lövöldözés melyben elég sokan otthagytuk a fogsorunkat. Jópofa móka, úgyis nagypofájú az utasod...
-
Źşë'
addikt
válasz
szepsy #18160 üzenetére
hát h mi mi az jó kérdés, pontosan uazt másold be ami ott van, a régi helyére, am ha ezt a handlingot módosítod nem fogsz tudni felmenni multira mert ez már csalásnak minősül
gondolj csak bele, úgy átmahinálni a járművet h az fénysebességgel menjen xD
am n jegyzettömben csináltam anno, ill totál kommander segítségével, f4 szerkesztés -
bognar110
őstag
válasz
szepsy #17934 üzenetére
Ittvan az a hulladék driver ami innen letölthetö fogadjunk olyan hulladék mint az előző
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
szepsy #17873 üzenetére
Hol kell élsímítást állítani? Mert ilyet nem találtam hogy antialiasing vagy stb
Meg nekem is feltűt hogy hiába állítom very high-ba (oké hogy nem megy így a gépemen) de ugyanolyan recések az élek
Jah és amikor állítom a grafikát akkor ugye alul azt mutatja hogy menyit eszik a vga memoriájából, hát szörnyü h mennyit megeszik
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
szepsy #16702 üzenetére
A vsyncnek bekell lenni kapcsolva,vagy nem van változás,ha van mi?
Jól megasszontad!Ajánlott kikapcsolni mivel kicsit felgyorsul a játék,és ha be van kapcsolva akkor csak az fps lesz kevesebb semmi más.(Nekem nem ciripel..
)
Az Nvidiárol..
Szerintem elég ha beállitod hogy a minőségre menjen.
Próbából ahol be lehet álltani a dolgokat ott mindent maxra toltam.A játék nem lett se gyorsabb se lassabb se szebb.puttputt: Ahogy Zoli is mondta legközelebb irj rola infot,meg lássunk rola képeket necsak a letöltést.Mert igy bizti nem töltöm le egyiket sem.
Erre az fps gyorsitóra kiváncsi voltam.Van benne egy readme de abban csak szombolum jelek vannak...semmi leirás hogy hova kell másolni...na töröltem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest