Új hozzászólás Aktív témák

• reelc
    Topikgazda
    válasz Badlof2k üzenetére #496

Úgy emlékszem egyszer írták az egyik topikjukba, hogy rift féleség nem lesz talán az engine nem támogatja a váltakozó pályákat.
    Nekem az jött le hogy szerintük nagy durranás lesz, az új kieget az új act és az új játékmód fogja eladni.
    Később lesznek róla infók, ahogy haladnak a dologgal.

Ahogy említették nem lesz több Skeleton Keyes pálya, mert az új játékmód feleslegessé teszi.
    Az én szememben ez azt is jelenti, hogy ez lesz az endgame tartalom (a Crucible mellett). Kijön év végén, és biztos vagyok benne, hogy 2019-ben is még sokáig lesznek patchek (hibajavítás, balansz, esetleg új cuccok), ahogy eddig, de komoly kontent nemigen. Jó lesz a szetkonverziós dolog is, azzal meg eléggé kedveznek az örökké szólózóknak is.
    Az alapjáték 2016 februárjában jelent meg. Természetes, hogy az eladásai egyre csökkennek, és a kiegé is. Majd az új kiegé is. Logikus, hogy beletesznek egy olyan játékmódot, ami elég kihívást fog adni.
    Mondjuk a Crucible is kapott sokmindent később patch segítségével. Lehet az új játékmód is képes lesz erre.
    Ha kijön az új kieg, a support és a patchek mellett nagyobb hangsúlyt fog kapni az új játékuk, amiről még nem készek beszélni. Ha jól rémlik 13 fő az egész csapat.

Eddig nem csalódtam a fejlesztők munkájában.

Új hozzászólás Aktív témák