Új hozzászólás Aktív témák

• reelc
    Topikgazda

Minden tiszteletem azoké, akik szétagyalják magukat és mennek a fejük után, és azoké is, akik életképes buildeket tudnak összerakni endgame-re is.

Régen a Diablo 2-nél 100% a fejem után mentem. Szólóztam végig. Úgy voltam vele, hogy kisebb próbálgatások után 1 karira tettem le a voksom, gondoltam az összes nehézségi szintet végigviszem vele, utána jó lesz farmolni. Egy idő után meguntam a játékot, kb. fél évente vettem elő 1-2 hétre így ment évekig. Valamikor eljutottam a végső szintre... és az elején nem jutottam tovább. Félrefejlesztettem a karim, értelmes cuccom sem volt. Semmi kedvem nem volt új kariba ölni egy csomó időt, ígyhát végleg leraktam. Később tudtam meg hogy közben kijött egy patch, amivel vissza lehet venni pontot. De már nem érdekelt, túlvoltam a Dungeon Siegen, Torchlighton, stb. akkor már a Titan Quest volt a favorit.
    Talán ezért is tetszett az elején a Diablo 3 "tétnélkülisége". Bármikor át lehet variálni a karit.

Tetszik a Grim Dawnban is, hogy a Masteryk kivételével teljesen újra lehet építeni a karit.
    Rengeteg időt ölök a játékba, de már nem hiszem hogy mennék a saját fejem után. :)

Új hozzászólás Aktív témák