- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubb3r
csendes tag
Kicsit későn írok tudom, de hátha érdekel még a dolog, nekem egy hp tc1100-as cuccom van és ehhez Wacom tábla, és toll jár ami ha jól tévedek 512 fokozatban érzékeli a nyomást, mondjuk én nem vagyok egy nagy művész de előtelepítve rajta volt az Alias Sketchbook Pro próbaváltozata és ezzel elég szépen lehet rajzolni (nyilván akinek tehetsége is van a dologhoz, és esetleg volt már dolga Wacom táblákkal az csodákra lehet vele képes).
Én a digitábla képességeit főleg fotoretusálásra használtam egérhez képest ez is ég- és föld. -
retes
aktív tag
UP
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Aminnt a címből látszik egy nagyon könyen megválaszolható kérdés lenne a megoldás, de mégis belemászva az irományokba úgy éreztem, hogy talán érdemes feltenni a nagy kérdést, hogy később mások is tudjanak tanulni belőle.
Szóval!
Ami a fontos dolog lenne, hogy szeretnék egy olyan mobil megoldaást ami segítségével akár az utcán vagy bárhol máshol tudok rajzot készíteni és azt elmenteni. A tablet pc lenne a tökéletes megoldás, de és most jön a java, tud-e a tablet pc olyat, hogy a toll lenyomásának erőségét érzékeli, vagy egy adott képet bármely úton módon felvive átszínezni és vagy azt manipulálni.
Amit én kinéztem mint gép az kopnkrétan az acer travelmate c310 es verziója. Sajnios sokat nem mond a leírás így ezért fordultam hozzátok!
Mindenki segítségét előre is köszönöm!
Retes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged