- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
UP
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Aminnt a címből látszik egy nagyon könyen megválaszolható kérdés lenne a megoldás, de mégis belemászva az irományokba úgy éreztem, hogy talán érdemes feltenni a nagy kérdést, hogy később mások is tudjanak tanulni belőle.
Szóval!
Ami a fontos dolog lenne, hogy szeretnék egy olyan mobil megoldaást ami segítségével akár az utcán vagy bárhol máshol tudok rajzot készíteni és azt elmenteni. A tablet pc lenne a tökéletes megoldás, de és most jön a java, tud-e a tablet pc olyat, hogy a toll lenyomásának erőségét érzékeli, vagy egy adott képet bármely úton módon felvive átszínezni és vagy azt manipulálni.
Amit én kinéztem mint gép az kopnkrétan az acer travelmate c310 es verziója. Sajnios sokat nem mond a leírás így ezért fordultam hozzátok!
Mindenki segítségét előre is köszönöm!
Retes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest