- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Énis erre a szomorú következtetésre kezdek jutni
Azért szomorú, mert vagy a kétes eredetű virágbolti vagy az extra drága legit forrást választhatom hárombetűséknél (bár jobb a helyzet, mint pár éve, amikor nem is volt legális forrás androidra).
Alternatívaként a HERE-t nézegetem, ez ugye full ingyenes és jó offline térképeik vannak, de nincs benne köztes pont megadás. Kérdés: van erre valami ésszerű kiskapu? Az nem opció, hogy kedvencekben bogarásszak vezetés közben...
-
FoLey-v
addikt
Már megtaláltam a megoldást.
Lenne egy màsik probléma,hogy lenne egy Mio moov m400-as gps-em és sehogyan nem tudom rákényszeríteni az iGO műkődésére,bármit csinàlok,mindig csatlakozást kér. Gyári rom-al elindul,de miomap desktop errort ír,így használhatatlan. Valakinek van ötlete?
-
snowdog
veterán
Megjegyzem konkrétan a HERE programot nem ismerem, mert nem használtam. De a cég készít offline térképeket is, csak éppen szerintem az előbbi program nem azt használja. Ki kell próbálni.
Egy hozzászólás a program hivatolos honlapján: "Nem offline. Ha nincs bekapcsolva a net, akkor a már letöltött térképet csak erősen vázlatosan mutatja. Olyan, mint a neve, here."
"Megelőző csapást mérne a német autóipar a kínai webes óriás Baiduval szövetkezve, és felvásárolná a Nokia térképes részlegét, a Here-t. A lépés egyértelműen a nagy amerikai, térképszolgáltatásban is érdekelt IT-óriások (elsősorban a Google) ellen irányulna – értesült a The Wall Street Journal (WSJ), a gyártók szeretnék saját kézbe venni ezt az egyre fontosabbá váló szolgáltatást. Az amerikai lap belsős forrásoktól úgy tudja, hogy az Audi (Volkswagen AG), a BMW és a Mercedes-Benz egyáltalán nem szeretné, hogy a Nokia eladásra felkínált térképszolgáltatása, a Here olyan vállalatok kezébe kerülne, mint az Apple, a Facebook vagy a Google, mert attól félnek, hogy azok amúgy is nagyon erős térképszolgáltatói dominanciája olyan szintre erősödne, ami már keményen leszűkíti az autógyártók mozgásterét."
http://www.hwsw.hu/hirek/53945/nokia-here-terkep-auto-google-uber.html -
denis.p
tag
Offline (telepített) térképekre gondoltam. Pl. Navigonban a beállítások menüben van térkép fissítés, a Here-nél nem találok ilyen opciót, ezért is kérdeztem. Tehát nem akarom hetente legyalulni a meglévőket és újra telepíteni, mert lehet, hogy ugyanolyant teszek vissza, mint amilyen előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest