Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #313 üzenetére
Cső!
Én is megyek Pestre egy hét múlva és nem akarok sokat tekeregni, csak célirányosan. Google offline térképére gondoltam első körben, de fontolóra vettem Sygic EU térképét is, bár fogalmam sincs milyen lehet.
Eddig soha nem használtam gps-t kocsiban, mindig odataláltam ahová kellett. De Pestet rühellem. Gyalog sosem volt gondom a Google-lal. Meglátjuk mit produkál a jövő héten, addig nem verném magam plusz fölös költségekbe. -
snowdog
veterán
Szia! Amit kérsz az ellenkezik a szabályzattal, vagyis warez. Ezért csak általánosságban válaszolok.
A Wayteq gépek a NavNgo által nem támogatott gépek közé tartoznak, tehát legálisan sehonnan nem tudsz hozzá térképet vásárolni. A warez miatt pedig itt nem kapsz a térképekhez elérési linket, a kereső lesz a barátod!
Ha megtaláltad, és letöltötted, akkor pedig egyszerűen másold a régiek helyére.
Hogy melyek a legfrissebb térképek, arról pedig itt találsz információt [link] [link]
-
misu74
újonc
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni, van egy Wayteq x960BT készülékem. Jelenleg Nav N Go Igo8 8.3.4.142975 2010.11.05-ös térkép van rajt, ezt szeretném frissíteni. Még soha nem is csináltam ilyet, de szeretném megpróbálni de nem tudom melyik a legfrissebb térkép hozzá és, hogy honnan tudom leszedni és, hogy mi a frissítés menete. Előre is köszönöm a segítséget. -
simos
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogy tudnék térképet (térképeket) frissíteni egy autós navigációban?
Tipus : Alpine ine-w970bt
Szoftver : Igo Primo2
Sajnos nagyon elavult már a térkép : 2012.Q4Előre is Köszönöm a segítséget!
-
masoo
tag
Sziasztok
Bár jómagam régen áttértem egy android és okostelefon alapú navigációra, de apósom most a fejébe vette, hogy kell neki egy gps. Nekem van egy igen régi darab, egy wayteq x950hd amin az igo 8.3 van fenn és 2013 a térképek évjárata.
Gondoltam, odaadnám neki. Azonban nem lelek sehol sem olyan 2016-os friss térképet kicsi hazánkról, aminek cseréjével máris naprakész programot kaphatnék.Ezért akár privátban, de akár másban is, szeretnék kérni egy linket amivel ezt megtehetném, vagy esetleg egy megoldási javaslatot arra, hogy fent említett készülékre milyen más offline navit lehetne feltenni aminek a térképei frissülnek még.
köszönöm szépen!
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, de Google maps-el autós módban lehet gyalogolni, vagy nem fog működni?
Mert gyalog útvonalak nem mennek, sem pedig a tömegközlekedés offline térképekkel. és nekem pedig az nagyon fontos lenne, mivl nincs mobilnetem, és Pestre megyek. -
Énis erre a szomorú következtetésre kezdek jutni
Azért szomorú, mert vagy a kétes eredetű virágbolti vagy az extra drága legit forrást választhatom hárombetűséknél (bár jobb a helyzet, mint pár éve, amikor nem is volt legális forrás androidra).
Alternatívaként a HERE-t nézegetem, ez ugye full ingyenes és jó offline térképeik vannak, de nincs benne köztes pont megadás. Kérdés: van erre valami ésszerű kiskapu? Az nem opció, hogy kedvencekben bogarásszak vezetés közben...
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Kettő kérdésem lenne.
Az egyik,hogy Mio Spirit 475-re lehet magyar menüt rárakni? Mert jelenleg csak német nyelv van gyári rendszeren. Ha igen hol szerezhető?
A másik,hogy Medion GoPal P4425-höz szintén gyári rendszer melyik magyar térképet lehet rátenni? -
svili
tag
Hi! Használ-e itt valaki maps.me-t navigációra? Én külföldön használtam párszor (utasként, nem én vezettem). Tulajdonképpen tetszett, emellett a SzüliNappot. a Here-t használtam belföldön. Vajon megéri az IGO Nextgent megvenni vagy igazából nem tud többet a fentieknél? (Maps.me javára, hogy országonként lehet térképeket letölteni hozzá..)
-
F_Gergely
őstag
Tudtok olyan navigacios szoftvert ahol be lehet allitani ha letersz az utvonalrol akkor nem visszaforditani akar hanem ujratervez? Sygic es Here terkep szoftverem van, (sygic eredeti megvettem europat) regen a sygicben ezt be lehetett allitani azonban ez a menupont eltunt. Here-ben sem lehet allitani, es marha zavaro, hogyha be van allitva egy uticel, es en levagok az utbol nem ujratervezi hanem minden aron tobb km-en keresztul vissza akar forditani, nem pedig ujratervez.
-
FoLey-v
addikt
Már megtaláltam a megoldást.
Lenne egy màsik probléma,hogy lenne egy Mio moov m400-as gps-em és sehogyan nem tudom rákényszeríteni az iGO műkődésére,bármit csinàlok,mindig csatlakozást kér. Gyári rom-al elindul,de miomap desktop errort ír,így használhatatlan. Valakinek van ötlete?
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Valaki tud olyan oldalt ahonnan letudnám szedni a 2016-os európai térképet igo8-ra?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy melyik a legjobb offline gps mostanság? -
törölt tag
[link]
Újra elérhető az Igo szülinapp applikáció Android telefonokra. -
alew
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám : Adott egy ford gyári navigáció Blaupunkt FX, régiek a térképek rajta és sajnos nagyon drágák.A mostani csak városok között navigál és utcákra nem lehet keresni.Hogyan lehetne megoldani a frissítést vagy akár egy IGO felrakást. Sőt az utóbbi lenne a legszuperebb.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Keresek telefonra olan programot amivel GPS koordinátákra tudok navigálni.
-
sumsang
aktív tag
A HERE navigációs programban van olyan lehetőség, hogy pl. A-ból B-be szeretnék eljutni, de az A és B között én határozom meg az X, Y útvonalat pontokat ?
Lehet, hogy én vok a béna, de ilyen lehetőséget nem találtam a progiban, Csak 2 útvonal alternatívát vázol fel, de nekem a kettő felkínált lehetőség közül egyik sem felel meg. -
Blajapa
újonc
Sziasztok!
Vettünk a kamionos sógoromnak egy ilyen GPS-t
http://www.aliexpress.com/item/New-7-inch-HD-Car-GPS-Navigation-FM-4GB-128M-DDR-800MHZ-2015-Map-Free-Upgrade/32505266273.html?spm=2114.01020208.3.199.EEw7Dk&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_2_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb201560_5,searchweb1451318400_6151,searchweb1451318411_6452&btsid=d99033eb-d289-4a9a-9599-bb661e6b9732Sajnos mikor a memóriakártyáról indítjuk az IGO Primo-t olyat csinál, hogy 10-15 másodpercenként eldobja a GPS jelet, majd újra csatlakozik. A vele adott IGO8 viszont nem látja a POI-kat.
Illetve hogyan tudnám megoldani, hogy a belső memóriából fusson a program, és a térképeket a memóriakártyáról olvassa be?Köszi a segítséget.
-
snowdog
veterán
Megjegyzem konkrétan a HERE programot nem ismerem, mert nem használtam. De a cég készít offline térképeket is, csak éppen szerintem az előbbi program nem azt használja. Ki kell próbálni.
Egy hozzászólás a program hivatolos honlapján: "Nem offline. Ha nincs bekapcsolva a net, akkor a már letöltött térképet csak erősen vázlatosan mutatja. Olyan, mint a neve, here."
"Megelőző csapást mérne a német autóipar a kínai webes óriás Baiduval szövetkezve, és felvásárolná a Nokia térképes részlegét, a Here-t. A lépés egyértelműen a nagy amerikai, térképszolgáltatásban is érdekelt IT-óriások (elsősorban a Google) ellen irányulna – értesült a The Wall Street Journal (WSJ), a gyártók szeretnék saját kézbe venni ezt az egyre fontosabbá váló szolgáltatást. Az amerikai lap belsős forrásoktól úgy tudja, hogy az Audi (Volkswagen AG), a BMW és a Mercedes-Benz egyáltalán nem szeretné, hogy a Nokia eladásra felkínált térképszolgáltatása, a Here olyan vállalatok kezébe kerülne, mint az Apple, a Facebook vagy a Google, mert attól félnek, hogy azok amúgy is nagyon erős térképszolgáltatói dominanciája olyan szintre erősödne, ami már keményen leszűkíti az autógyártók mozgásterét."
http://www.hwsw.hu/hirek/53945/nokia-here-terkep-auto-google-uber.html -
snowdog
veterán
Szerintem meg pont ezért nincs ilyen opció (mert online).
Az előbb a HERE programra reagáltam. De az iGO-ban pont úgy lehet a HERE térképet frissíteni, mint a többit.
Hátha így ismerősebb lesz a térképnév:
- NAVTEQ, alapítva 1985-ben, majd
- Nokia megvette 2008-ban, majd
- Here névre keresztelték 2012-ben, és végül,
- Audi, BMW és Daimler, megvette 2015. decemberben. -
denis.p
tag
Offline (telepített) térképekre gondoltam. Pl. Navigonban a beállítások menüben van térkép fissítés, a Here-nél nem találok ilyen opciót, ezért is kérdeztem. Tehát nem akarom hetente legyalulni a meglévőket és újra telepíteni, mert lehet, hogy ugyanolyant teszek vissza, mint amilyen előtte volt.
-
denis.p
tag
A HERE térképeket hogyan lehet frissíteni
-
Kislabda
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem esetleg olyan navigációs applikációt mondani telefonra túrázáshoz, ami a következő feltételeknek felel meg?
- iOS vagy android rendszerre telepíthető
- offline legyen használható
- tudjak importálni .gpx vagy .gdb fájlt (GPS track)
- lehetőleg ingyenes
Köszi szépen! -
KAMELOT
titán
Az offline gps-ek kb. mennyi helyet foglalnak a kártyán? ? Modjuk, ha 8 ország térképét akarom belétenni?
Ksözi előre is! -
Csak érdekességképpen:
Budapesten 2 Boscolo Hotel van.
Ezt csak a HERE navija tudja. Google, Sygic, iGO nem ismeri csak a körúton lévőt, a mögötte lévő kis utcában a másikat nem is találja. És nem csak a telefonon, a netes térképváltozataikban is ez a helyzet. (HERE vs. Google Maps)Amelyiken lehetséges volt, ott online kerestem rá.
-
tibor23
senior tag
A Sygic megfizethető és nekem a felülete is nagyon tetszik, de semmire sem jó a saját tervezője. Nekem kell több köztes útpontot kijelölnöm, hogy nagyjából jó fele vigyen. Emiatt részemről használhatatlan útvonal tervezésre. Számomra érthetetlen, hogy ezért hogy mernek egyáltalán pénzt kérni. Mondjuk az ingyenes navigációknál jobb. Kár érte, mert a ha jól navigálna megállná a helyét. Csak az Igo működik jól, az nagyon profi. Akinek van mobilnetje annak ott van a waze ingyen, azon teljesen friss minden új út és útinfó, leggyorsabb útra mindennél jobban tervez, de leggazdaságosabbra nem hiszem, hogy eléri az igo-t.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Véleményetek szerint melyik a legjobb ingyenes, offline navigációs progi Androidra?
-
medica
senior tag
Hi! Ingyenes vagy olcsó Androidos navit keresek tabletre (lenovo tab 2 A7). Sokat járok kocsival EU-szerte, keletre és nyugatra egyaránt. (sigyc van fenn de csak 7 napig ingyenes
)
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Sygic navigációt kezdtem el használni. Jó lenne hozzá egy magyar nyelvű leírás. Tudtok ilyet?
Illetve egy gyors segítség is jó lenne. Hogyan tudom azt a pozíciót ahogy éppen áll a kocsim, kiíratni koordinátákkal, illetve ezt a címet berakni a kedvencekbe?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Sony Xperia 8 keresek egy jól működő navigációs programot.Offline legyen csak gps kelljen hozzá.Igo Primo létezik 320x480 felbontásba kéne Magyarország térképpel?
-
vlevi
nagyúr
válasz
szundybence #279 üzenetére
Igy van, sajnos nincs hivatalosan. Vagyis van. Igo israel, meg török az van a play storeban, de ide az sem jó.
-
szundybence
aktív tag
Meg tudom én fizetni, csak jó legyen. És mért nem tetszik? Mert az öreg Mio GPS-emnél mindig sokkal hosszabb utat ad. Vannak bevált útjaim. Ez meg körbekerüli velem a fél várost, amikor csak két utcával arrébb akarok menni. Nagyon nem éri meg az árát. Meg nehézkes a kezelése. Megérkezek a célhoz, na mondok, most ezt a címet elrakom a kedvencekbe. Ott keresgéltem vagy 10 percig, de nem találtam meg. Feleslegesen bonyolult a kezelése. Szóval ilyesmikért nem tetszik. Egy új IGO-nak jobban örülnék, de úgy tudom, hogy azt nem árulják androidra.
-
vlevi
nagyúr
válasz
szundybence #277 üzenetére
Mivel nem vagy vele megelégedve?
Nem tudom, a nokia naviját próbáltad? Androidra még csak bétaverzió, és csak angol, német, nyelven beszél, de legalább ingyenes. -
szundybence
aktív tag
Nem vagyok megelégedve a Sygic navigációval (Android tablet). Olyan bruttó 50-ig tudtok valami sokkal jobbat magyarországra?
-
Hali!
Igo primo becker programhoz keresek 800x480-as da zippet. Valaki tud segíteni benne?
-
snowdog
veterán
Nekem ugyan Citroen C4 Picasso II van, de abban is ez a navigáció van (HERE). Nem tudom mit szeretnél frissíteni, feltételezem nem magát a programot, mert azt nem hiszem hogy onnan le tudnád tölteni.
A linkelt oldalon térképet tudsz hozzá venni. "This HERE map is compatible with the following Nissan Sat Nav: CONNECT LCN1"
Vásárlás előtt arra mindenképpen figyelj, hogy kocsidban levő navigációs eszköz megegyezzen az oldalon találhatóval, ez jelen esetben egy CONNECT LCN1 típus.
Maga a telepítés rém egyszerű, bár elég sokáig tart. A megvásárolt SD-t bele kell dugni egy olvasóba, majd a kocsi valamelyik USB aljzatába. A többi lépést kiírja a képernyőre, egyszerű a kezelése.
Egy teljes Európa térképcsomag telepítése nálam 40-50 perc. Közben a motornak végig menni kell, hogy az automatikus védelem ne vegye le a gyújtást. A Nissan-t nem ismerem.
-
takos
tag
Sziasztok!
Esetleg használ valaki Nissan Connect navigációt? Vagy van olyan aki járatos a "telepítésében"?
Van most egy új verzió, ez érdekelne igazán:
üdv:
takos -
bodiiren
csendes tag
Szevasztok szakik!
Melyik gps-szoftvert tartjátok Magyarországi viszonylatban most a legjobbnak okostelefonra? Gondolok itt a jó láthatóságra, a friss és pontos térképekre, illetve az időben történő pontos és jól érthető szövegelésre. IGO? Sygic? TomTom? stb.
(Eddig egy régi Miot használtam, de tönkrement és van telefonom is, amiben van GPS. Gondoltam megpróbálkozom vele, de jó lenne mindjárt biztosra menni.)
Leginkább egy szavazást indítanék, de azt itt nem lehet. Tehát véleményezzétek és azt sem bánnám, ha néhány szóval indokolnátok is, hogy miért.
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni egy MIO C250-es navigációban.Nem akar beszélgetni a gépemmel itthon.Se win7-el se Xp módban.Valami ötletet tudnátok adni nekem esetleg linkeket amiről el tudnám érni a belső memóriáját és zenéket szeretnék rárakni de a kártyát se ismeroi fel sajna.A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Lg optimus f6 telefonont lehet használni navinak? Ha igen, hogyan, milyen szoftverrel érdemes?
-
kispalya
tag
Sziasztok!
Vettem egy windows phone 8-as okostelefont és telepítette rá egy offline gps szoftvert. Az alkalmazáslistából töltöttem le (Hike & Bike a neve). Ez egy off road gps szoftver, és lehet rá tölteni gpx formátumú térképeket. Az lenne a kérdésem, hogy ismeritek-e, hogy hogyan lehet ezt megtenni, honnan lehet magyar térképeket letölteni? Track-elést szeretném kipróbálni, és ugye azt, hogy a szoftver visszavezet-e. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nem tudom jó helyre írok-e, de nem találtam jobb topicot...
Szóval adott egy Galaxy S4 Active készülék, fut rajta Sygic, a legújabb verzió. Az esetek nagy részében minden szép és jól működik, de néha csinál olyat, menet közben, egyszer csak kiírja, hogy megérkeztem a célállomásra, és abbahagyja a navigációt. Roppant idegesítő probléma, főleg, ha nem ül mellettem senki, és menet közben kéne újra bepötyögni a célpontot. Belefutott már valaki ilyen problémába?
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Van egy Mio Moov M405-ös navim amiről sikeresen letörölték a navigációs programot... Szeretnék rá egy iGO-t telepíteni, de nincs SD kártya, csak a belső memória... Valaki hallott már erről a naviról?
-
snowdog
veterán
Akinek bármilyen információja van a Citroen/Peugeot új 7"-os navi eszközéről (SMEG+), az ne tartsa magában!
A neten nagyon kevés infót találtam róla, megpróbálom csokorba gyűjteni őket. Akit érdekel a téma, az regisztráljon a fórumomon. [link] Aztán majd közösen szép lassan összegyűjtünk róla mindent, amit csak lehet.
-
crus90
tag
Sziasztok oltári nagy problémám van.
NAVIGON 70/71 Premium navigáció-ról elveszett a szoftver.
navigon logó bejön, tudok gyári resetet is csinálni a bekapcs gombbal ha sokáig nyomom, de mindig 1 üzenet a vége.Valakinek ötlete?
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok,
Androidra tud valaki egy jó túra gps-programot? -
semsgy
csendes tag
Sziasztok!
Évek óta használok GPS-t,most éppen CARRERA 430-ast IGO-val (IGO 8.3.2.80621)
Mostanában ha beállítok vmit célként,mindíg a Szajna partjáról (Párizsból)indít.
Itt soha nem autóztam,vajjon honnan veszi?Semilyen beállítás nem használt (reset sem).
Ugyanakkor kölcsönkapott kártyával jó.(bár avval hosszabban nem tesztelhettem)
Mégis valami beállítás? -
Csury
csendes tag
Sziasztok kamionos vagyok és érdekelne egy gps program a laptopomra,viszont olyan kérdés merült fel bennem,hogy kell-e mobilinternet előfizetés?Mert mivel több országban járok azt javasolták ne vegyek mert rengetegbe kerülne. Hogy lehetne ez orvosolni?Köszönöm
-
engine88
aktív tag
Üdv
Tudja valaki, hogyan lehet frissíteni egy Toyota Avensis beépített GPS szoftverét? -
nova001
senior tag
törölhető
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Faternak kéne a laptopjára egy GPS program + GPS vevő is hozzá.
Ez megoldható gondolom, de én nem értek hozzá. Tudtok ajánlani prg-ket, GPS vevőket, ami használható is? -
Atimester
aktív tag
válasz
Davebowman #255 üzenetére
Szia!
Ehhez az kéne, hogy a mobilodban lévő GPS vevő bluetooth-on vagy adatkábelen keresztül átküldje a jeleket a laptopnak.
Van a telefonnak ilyen funkciója? Szerintem nem lesz!?
A laptop típusa itt szerintem közömbös. A hangsúly a telefon képességein van….Kíváncsi lennék én is mások tapasztalataira, illetve, hogy laptopon milyen navigációt érdemes telepíteni?
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok! Nekem egy megoldás kellene, mert laptopon szeretnék használni navigációs szoftvert és a mobilomban lévő gps-t kellene használnia. Ez egyáltalán működhet? Nem akarok venni külön bluetooth-os vagy hasonlo külső gps-t, és nem a kis telefonom képernyőjét szeretném nézegetni..... A laptop egy sima kis acer aoa150 netbook. A választ/véleményt előre is köszönöm.
-
Joe bácsi
őstag
Tapasztalat! Friss élmény! Legfrissebb térképpel Pécsett sokszor megbukott az Igo8, amit agyon istenítenek!!!! Szeged-Pécs vonalban sz@r úton navigált oda, vmi szutyok mellék úton!!! JÓL volt beállítva minden!!! De a "rövid" útvonal neki a sz@r utat jelenti!!!!
Ja és a T-Mobilos iPhone-ra való Navigation is egy hulladék! Azt is teszteltem! Ezer éve ott álló zsákutcába ez is bevitt!!!
-
Csöves
őstag
-
bberni
csendes tag
Pár éve vettem az egyik hipermarketben egy navigációs készüléket, ami akkor igen olcsónak számított. Akkoriban minimálisat tudtam erről az egészről, most is csak kicsit tudok többet. A készülék márkátlan, csupán annyi van a dobozán, hogy Portable Navigation Device. Volt rajta egy program, amelyhez egy User manual szerint IGO 2006 Plus. A CD-je teljesen sima lemez, semmi címke, semmi írás (mintha otthon írták volna meg). A CD-jén található egy User Manual a készülékhez is, aminek a címében Wayteq szerepel (ha jól emlékszem). Hangsúlyozom, sem a készüléken, sem a dobozán semmilyen márka nem szerepel.
Ez így normális szerintetek? Vagy valami kalózverziós dolgot vettem anno?
Ha nem kalóz verzió, akkor tudom valahogy frissíteni a térképet, esetleg magát a programot Igo8-ra? -
Joe bácsi
őstag
Nem értem azokat az embereket akik a Garmint szídják, h. buta meg sz@r! Tegnap a MM-ban nyomogadtam egy Garmint és semmi baj nincs vele! Ismeri az ékezetes betűket!!! Aki azt állítja, h. nem, az soha nem is használt még Garmint!
Én az Igo8-ban nagyot csalódtam, h. friss térképpel is sz@r, pontatlan!!!! -
bberni
csendes tag
-
Atimester
aktív tag
válasz
Joe bácsi #244 üzenetére
Nem rossz a Garmin, sőt!
De mivel elég macerás rajta a térkép frissítés, így én nem is foglalkozom vele. Az iGO-t egy fokkal jobban ismerem. Én még mindig az iGO2006-ot használom, mert az iGO8 nem jött be. Csilli-villi, de a 2006-os jobban használható. Ezt több taxis ismerősöm is alátámasztotta.Másoknak erről mi a véleménye?
-
-
Atimester
aktív tag
válasz
Joe bácsi #240 üzenetére
Egy másik gondolat:
Net-ről letöltött térképeket könnyen belehet illeszteni az iGO 2006 vagy az iGO8 alá, míg a Garmin egy szívás! Telóra próbáltam feltört változatot tenni. Még a Magyarország többszöri próbálkozás után nagy nehezen sikerült, aztán a teljes Európa telepítése után összeomlott az egész…Nektek mik a tapasztalataitok?
-
Joe bácsi
őstag
A Garmin vagy az Igo8 a jobb? Az Igo-ban az nem tetszik, h. fizetnem kell a frissítésért.
Meg Mo-Ausztria-Mo útvonalon egyszer nem jó fele hozott haza.
Kerültünk egy "kicsit", pedig minden jól volt beállítva.
-
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
Laptop-ra szeretnék felrakni valamilyen navigációs szoftvert. Bluetooth GPS vevőm van, amit PDA-val használtam iGO-hoz.
Van Laptophoz is hasonló program?
Ki mit használ?
Mik a tapasztalatok? -
Monoke
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, egy Medion E3230 as készülékre szeretnék felrakni frissebb navigációs rendszert. Jelenleg GoPal 4.7 van rajta ami kicsit elavult.
Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e oldani ezt házilag, vagy mindenképpen venni kell hozzá szoftvert? Már böngészgettem a neten, torrent oldalon találtam is új szoftvert és felraktam egy windows mobile device eszközt, amivel már látom is. Vettem hozzá egy 8 gigás SD-t is, de itt megállt a tudomány. Tudnátok ajánlani hozzá valami jó szoftvert, essetleg telepítési guiddal együtt? Elég laikus vagyok a témában, így elnézést, ha valamit rosszul írtam/írok.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
_Gomba_
tag
Hali!
Lenne 1 kérdésem. NEkem van 1 Mio H610. De nincs rajta Szerbia térkép. Letöltöttem 1 map filet. De amikor rárakom azt mondja zárolt. Vegyem fel a kapcsolatot a www.mio-tech.com oldallal. De ez már megszűnt.
Valaki HELP!
Köszönöm -
sztanesz
tag
Sziasztok!
Alcor gear gps-hez milyen navigációs térkép jó? térkép nélkül kaptam a gpst de sehogy nem tudok elinditani rajta semmit. IGo-val próbálkoztam, letöltöttem, felmásoltam a memóriára, de mikor ki kell választani az útvonalat a könyvtár tök üres, nem tudok elinditani semmit.Kérlek segitsetek!
-
kovacsla
csendes tag
Sziasztok!
Adott a következőell Studio XPS 1645 beépített Ericsson 3607gw gps modullal. Van olyan navigációs progi amivel működik?
Köszi -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Használ valaki Sygic mobile-t? Tegnap telepítettem fel és valamiért ha megállok az autóval akkor bontja a gps jelet,viszont ha elindulok akkor azonnal van megint jel.Ez normális vagy valami gond van a programommal? A beállításokat néztem,semmi ilyet nem találtam.
-
gosi42
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni! Nokia E52-es telefonomra felraktam az ingyenes Nokia Maps-ot (térkép és magyar hang), ami a memóriakártyáról működik. A program maga működik, de amikor elindítom a navigációt folyamatosan internetkapcsolatot kér, ami ugye nem ingyenes.
A kérdésem a következő: Mit kéne beállítanom a programon, hogy ténylegesen ingyenesen navigáljon és ne kérjen internetkapcsolatot??
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Neck
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani teherautós GPS programokat?
Ha lehet, akkor többfélét, hogy tudjak választani belőle.Előre is köszi!
-
Csöves
őstag
válasz
tj.hooker87 #227 üzenetére
Igo
-
tj.hooker87
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek tud valaki ajánlani laptopra GPs programot?
Svájcba szeretnék utazni, de az asszony csak és kizárólag kocsival hajlandó jönni
Egyedül pedig nem szeretnék menni. -
mcclode
tag
Üdv!!!!!!!!!
Tudna valaki segíteni kellene Garmin egy Nokia 5230 telora ha lehet egész europa térképpel,ill egy Nokia 6110 navira pedig csak ausztria térkép ezen rajta van a magyarország térkép(garmin).
Elöre is kösz. -
nat
senior tag
Valaki ismeri a Becker progit?
-
m.jeno
senior tag
válasz
kenesei1982 #222 üzenetére
Természetes, hogy össze kell hangolni a vevőt és a fogadó egységet, ezt vagy a navi programon belül tudod megtenni, vagy egy sys vagy ini fájban kell megadnod, hogy honnan is lesz gps jeled.
-
hi,
van egy laptopom. szeretnek hozza venni egy gps vevot, neytem a vateran egy ilyet. vmi noname. kerdesem annyi lenne h a navigacios szoftverek honnan veszik a gps adatokat? ugy ertem ha en radugom ezt a vevot a gepre es elinditok egy szoftvert, akkor ott be kell ellitani mondjuk h a com5-os porton van a vevo? -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Ismeri valaki a Route 66 navigációs szoftvert?
Mennyiben tér el az IGO újabb variánsaitól? Állítólag ilyen van a Samsung S8000-ban. mennyivel lehet ez attól rosszabb? -
TweEni
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem... Van egy BB Storm1-em és GPS szoftvert keresnék hozzá. Magyar fórumokon semmit nem találtam róla. Angol fórumokon találtam pár bejegyzést, ami nem volt egyértelmű. A Google Map-et, BB Maps és a Garmin Nüvi-t ajánlgatták. Amiből az egyetlen normál GPS szoftver a Garmin lenne ezzel nincs is baj, csakogy elvileg azzal nem fog futni. Van valakinek egy jó tipp? Hogy egyáltalán mit tegyek rá? Vagy próba-szerencse tegyem fel és majd osszam meg a tapasztalatokat?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Egy Altina A800-as GPS hez szeretnék térképszoftvert. Valaki tudna segíteni?
Próbáltam, egy SD-re IGO8-at, de nem csinált semmit, mikor rányomtam a "navigációra" Nem töltötte be a progit. Meg lehetne hekkelni esetleg? -
-
ArpiCBR
csendes tag
Na megoldódott végre.
Nem volt annyira triviális mint elsőre gondoltam.
Akinek ilyen gondja van írjon privit, és segítek. -
ArpiCBR
csendes tag
Akkor sem látja a gépem ha az usb csatlakozás választásnál mass storage-ra állítom, és akkor sem ha az ms activesync-re. Remélem egyszerű lesz orvosolni a dolgot. Nincs kedvem visszavinni a boltba.
-
ArpiCBR
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy wayteq x620 navi-t. Elkelne egy kis segítség.
Azt már tudom melyik igo szoftver lesz rá jó, meg is van.
Viszont problémám, hogy a pc-m nem látja, nem jelenik meghajtóként, ahova fel tudnám másolni az anyagot.
Erre mi a megoldás?Előre is köszönöm a segítséget.
-
nat
senior tag
Segitséget szeretnék kérni.
Melyik az a GPS soft. ami tudja teherautó funkciót? -
Bandessz
csendes tag
Sziasztok!! Szeretnék segítséget kérni! Eddig itt amit olvasgattam a pda/laptot mindenki gps vevőt emlegetett. Nekem mobilnetem van. Azzal +laptoppal lehet e navigálni mármint úgy mint egy gps vevővel? Van valami prog hozzá? Köszönöm a segítséget!!
-
Gloob
addikt
válasz
oregcsóka #205 üzenetére
Nem lévén budapesti, és mivel olyan gyakran járok Pesten (kb. két évente egyszer) erre a kérdésedre nem tudok válaszolni. Sajnálom. Annyit megtettem hogy terveztem egy Budapest belváros V.kerület és egy a ferihegyi reptér közötti utat és szimulációban berepültem. Én láttam sávkijelzést. Ennyit tudtam segíteni.
Üdv -
oregcsóka
őstag
-
Gloob
addikt
válasz
oregcsóka #202 üzenetére
Igen az újabb kiadású IGO 8.3.2 -es verziószámúak a megfelelő térképekkel tudják a sávkijelzést. Ugyanis a dolog nem csak programfüggő hanem térképfüggő is. A baj csak az hogy csak az autópályán tudják a sávkijelzést. Abban nem vagyok teljesen biztos, de mintha a fővárosban is tudnák a főbb útvonalakon. Magyarul ha a térkép sávinfós akkor ezek a verziók már ki is tudják jelezni, ott ahol a térkép tartalmazza természetesen.
Üdv -
oregcsóka
őstag
Használ valaki olyan navigációs szoftvert, amiben benne van a sávinformáció, és működik is Magyarországon? Elsősorban olyanokra gondolok, akik nemrég vettek PNA-t, és már a legujabb szoftvert kapták hozzá. Mindegy, hogy Garmin vagy IGO, a lényeg az, hogy van-e már tapasztalat vele, akár negatív, akár pedig pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest