- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Bobby G. #182 üzenetére
Nem tudom, nekem G15 volt 2.3-as androiddal, az alapból magyar volt.
De ha telepítve volt rá a magyar nyelv akko gondolom újratelepíthetó, ha legyalulja a factory reset. Ha más nem a morelocal2 -vel a googleapp-okat lehet magyarítani.mod: ha újratelepíted akkor is ugrik minden ami rajta volt.
-
Roxaz
tag
válasz
Bobby G. #127 üzenetére
Ez előfordulhat, mivel ha jól emlékszem, gyengén van rögzítve a kamera (nincs
Annyi az össz dolog, hogy a fóliát óvatosan le kell húzni az előlapról.
Egy dologra kell csak figyelni, hogy lassan csináld, mert kétoldalas ragasztófólia tartja oda az egészet, ami kicsit nyúlik, azért összegyűrődhet.Úgy kezd el, hogy egy tűvel az egyik sarokban finoman alányúlsz, majd műanyag csavarhúzóval (vagy bármi vékony, nem karcoló hosszúkás akármivel) alányúlsz, és nem túl nagy szögben (csúnyán néz ki ha csíkozódik) egyszerűen felhúzod. Magát a kijelzőt is így lehet cserélni.
Helyére igazítod a kamerát, esetleg valami kinyomópisztollyal fixálod is.
Ha szépen húztad le, észre se fogod venni visszarakás után, hogy hozzányúltál.
Asszem ennyi.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Bobby G. #126 üzenetére
Közben rájöttem, hogy hibás lehet a készülék. A kamera optikája el van csúszva a fekete keret alá, csak egy nagyon pici része lát ki alóla. Egy kicsit púpos is a keret ott. Valahogy vissza lehet ezt csúsztatni? Nem látok semmi csavart ahol le lehetne szedni a fedlapot...
-
Roxaz
tag
válasz
Bobby G. #124 üzenetére
Hali, mivel ezekben li-ion akku van, nem olyan kényes téma a rátöltés, de persze nem tesz jót. Mivel autó modellezek, van tapasztalatom az akkuk terén, bár mi már li-po-kat használunk.
Átlagosan egy li-ion akku 300-500 feltöltési ciklust visel el 80-90%-os veszteséggel (merítés-töltés), amit a rátöltés lecsökkent (max kb 4000 ciklust bírnak ki, de ilyenkor már csak 10% körül van a kapacitása)Nagyjából így néz ki a görbéje:
Ha szeretnétek, hogy fél év múlva is jól bírja az akku, akkor javaslom a normál használatot, tehát töltöd-használod-lemerül-töltöd.
Én az ilyen task killer meg vírusbizergálót annyira nem preferálok, ebben nem is tudok segítséget nyújtani, de vannak itt self-defensive emberek, akik meg tudják mondani a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest