- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja nyúzok egy G10-et. Eddig minden rendben van vele, leszámítva néhány apróságról, ami inkább kényelmetlen, mint bosszantó, de ugye ennyi pénzért ne várjon az ember csúcskategóriát. Szóval amire akartam venni, azt bőven tudja, sőt.
Két kérdésem merült fel hirtelen:
1, telefonon is androidot használok, szóval kb. ismerem a programokat, de van-e olyan spéci program, amit tab-ra ajánlanátok. Tegnap felraktam egy másik virtuális billentyűzetet, azzal már gyorsan és könnyen megy a magyar ékezet, meglátjuk, hogy hosszú távon milyen lesz. Felraktam próbaként az AVG vírusellenőrzőt is, de szerintem a miatt annyira lefagyott, hogy nem tudtam csinálni semmit, míg le nem töröltem. Más esetleg? Task killer fent van, bár tudom, hogy ez kényes téma...2, Mivel mostanában nincs olyan munkám amihez hurcolnom kellene magammal, így inkább ágyban olvasásra, net, skype használom. Az aksinak mit tesz rosszabbat, ha folyamatosan be van dugva a töltő, vagy ha lemerül és töltöm? Ugye ez telefonnál egyértelmű, mert hurcolom is, meg bírja 2-3 napig, de itt azért néhány óráról van szó. Ráadásul most rászoktam az energiatakarékosságra, és mindent kapcsolok, kihúzok, ami nem kell...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest