- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja nyúzok egy G10-et. Eddig minden rendben van vele, leszámítva néhány apróságról, ami inkább kényelmetlen, mint bosszantó, de ugye ennyi pénzért ne várjon az ember csúcskategóriát. Szóval amire akartam venni, azt bőven tudja, sőt.
Két kérdésem merült fel hirtelen:
1, telefonon is androidot használok, szóval kb. ismerem a programokat, de van-e olyan spéci program, amit tab-ra ajánlanátok. Tegnap felraktam egy másik virtuális billentyűzetet, azzal már gyorsan és könnyen megy a magyar ékezet, meglátjuk, hogy hosszú távon milyen lesz. Felraktam próbaként az AVG vírusellenőrzőt is, de szerintem a miatt annyira lefagyott, hogy nem tudtam csinálni semmit, míg le nem töröltem. Más esetleg? Task killer fent van, bár tudom, hogy ez kényes téma...2, Mivel mostanában nincs olyan munkám amihez hurcolnom kellene magammal, így inkább ágyban olvasásra, net, skype használom. Az aksinak mit tesz rosszabbat, ha folyamatosan be van dugva a töltő, vagy ha lemerül és töltöm? Ugye ez telefonnál egyértelmű, mert hurcolom is, meg bírja 2-3 napig, de itt azért néhány óráról van szó. Ráadásul most rászoktam az energiatakarékosságra, és mindent kapcsolok, kihúzok, ami nem kell...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest