- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Jár még erre valaki?
Hogyan lehet újrahúzni a szoftvert? Nagyon belassult mostanában.
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Bobby G. #126 üzenetére
Közben rájöttem, hogy hibás lehet a készülék. A kamera optikája el van csúszva a fekete keret alá, csak egy nagyon pici része lát ki alóla. Egy kicsit púpos is a keret ott. Valahogy vissza lehet ezt csúsztatni? Nem látok semmi csavart ahol le lehetne szedni a fedlapot...
-
Bobby G.
senior tag
Köszi!
Közben előjött még valami. Lehet csak én állítottam el valamit, de a kameráját nem tudom használni, mert nem látok benne semmit. Csak egy QR kódot akartam beszkennelni, de tök sötét minden. Ha az ablak felé tartom, akkor látok egy kis fényt, de amúgy sötétség. Ez alapból ilyen, vagy valami van vele?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja nyúzok egy G10-et. Eddig minden rendben van vele, leszámítva néhány apróságról, ami inkább kényelmetlen, mint bosszantó, de ugye ennyi pénzért ne várjon az ember csúcskategóriát. Szóval amire akartam venni, azt bőven tudja, sőt.
Két kérdésem merült fel hirtelen:
1, telefonon is androidot használok, szóval kb. ismerem a programokat, de van-e olyan spéci program, amit tab-ra ajánlanátok. Tegnap felraktam egy másik virtuális billentyűzetet, azzal már gyorsan és könnyen megy a magyar ékezet, meglátjuk, hogy hosszú távon milyen lesz. Felraktam próbaként az AVG vírusellenőrzőt is, de szerintem a miatt annyira lefagyott, hogy nem tudtam csinálni semmit, míg le nem töröltem. Más esetleg? Task killer fent van, bár tudom, hogy ez kényes téma...2, Mivel mostanában nincs olyan munkám amihez hurcolnom kellene magammal, így inkább ágyban olvasásra, net, skype használom. Az aksinak mit tesz rosszabbat, ha folyamatosan be van dugva a töltő, vagy ha lemerül és töltöm? Ugye ez telefonnál egyértelmű, mert hurcolom is, meg bírja 2-3 napig, de itt azért néhány óráról van szó. Ráadásul most rászoktam az energiatakarékosságra, és mindent kapcsolok, kihúzok, ami nem kell...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest