- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Na de motoron miért használnád a mikrofonját egy kívül levő, szelet direktben kapó eszköznek?
Ha beszélsz közben akkor miki sisakba szájhoz, ha meg csak a motor hang kell akkor rakhatsz hangfelvevőt szélvedett helyre, magad mögé, ülés alá stb. Csomó vidi van erről.
Nekem speciel nem jutna eszembe a kamera mikrofonját használni akárhova is helyezed a kamerát
-
-
Khaosz55
addikt
Amikor a montin használod mellkaspánttal akkor akamera felfelé áll vagy lafelé lógatod. Én azt vettem észre motoron mellkaspántban hogy akkor jó ha lefelé lóg a kamera a mellkaspánton. Sokkal stabilabb a kép. Illetve az erőben sötétebb fényviszonyok közben nem prónem próbáltad úgy hogy bekapcsolód a "low light stabilization"-t ? Én azt vettem észre akkor nem remeg-döcög a kép.
-
Tuninger
addikt
Szerintem kísérletezz azzal hogy 1/120 záridőn mész és raksz a képre extra motion blurt az appban. Így most az 1/60 miatt "ráng" a kép, 1/120on is teszi csak kevésbé, de stabilabb lesz az eredmény amit jobb nézni. Ha meg raksz rá extra motion blurt, ugyanaz lesz. 1/240-el is meg lehet próbálni esetleg.
Bitrate: az a baj, hogy nem tudni az app milyen encodert használ. A legbiztosabb, ha magas bitraten renderelsz, utána betömöríted tisztességesen FFMPEGgel, vagy handbrakekel.
-
Khaosz55
addikt
-
Tuninger
addikt
Igen, meg kell venni a HEVC codecet a microsoft storeból 1EUR-ért és akkor rendben fogja vinni a windows.
h264 exportnak sem szabadna nagynak lennie, a resolve auto bitratenél sajnos nagyon jófej akar lenni a mérettel, így viszont a minőség bánja.Viszont az is elmondható hogy 4K esetén 2x akkora ugyanaz a minőségű file h264 codecel mint h265 codecel.
-
Tuninger
addikt
Az inkább a videós topicba való
De ahogy Pulsar mondja, a bitratetől függ mekkora lesz a file, ha pedig a Resolvera hagyod és autora állítod h265 codec mellett, jóval kisebb lesz. Arányosan ha 7.4GB a forrásod, Auto h265el olyan 4-5GB körül ki kell jönnie -
A lencsevédőben lévő levegő párásodhat, ha nedves helyen cseréled. De a kamerában lévő levegőből is kicsapódik könnyen. 35 fokos nedves levegő a parton vagy az apartmanban, 25 fokos víz a tengerben lent. Ezért párásodik, és az insta ezt azzal akadályozta meg, hogy ne cseréld az objektívvédőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest