- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Czimby
addikt
Egy éven túl van szóval lehet vásárolni.
Másik kérdés 11 tulajokhoz, 4K 60fps mellett mennyire jellemző a túlmelegedés?
Elég sok yt videóban erre van panasz, akárcsak a korábbi GoProk esetén.
Ez tényleg nem javult azóta sem, mert akkor lehet Osmo 3 -at vennék, hiába kicsit rosszabb a képe, a lefagyás, túlmelegedés nálam deal braker. -
Én is olvastam a marketing szöveget, engem az érdekelne, hogy mi van mögötte.
#4215 Tuninger Ha Li-ion-ról váltottak polimer-re akkor az befolyásolhat valamit, de a hosszabb időtartamot még az sem magyarázza. A polimernek az lényegi előnye a Li-ion-al szemben, hogy egyszerre jóval nagyobb teljesítményt képes leadni, és a teljes lemerülésig kb ugyanazt a szintet tudja az ion-al ellentétben. Ezért is alkalmazzák őket olyan helyeken ahol a nagy teljesítmény a lényeg, mint pl profi akkus kéziszerszámok, drónok stb...
-
trialboj
őstag
Köszi az infókat, de miért kerül ugyan annyiba a 9 meg a 10? Miféle marketing ez, van így értelme a 9 est választani?
Extra kérdés, nekem a kölcsön 7es gopronal zörög a keretben a kamera, bringázásnál. Nagyon kicsit, csak extrém rázós részén hallatszik, mellkaspantos felfüggesztésnél is. Esetleg ez nem egy ismertebb hiba, nem jövök rá hol lötyög, mi adja a hangot?
-
letoltobeze
aktív tag
Érdekes... én pont most vettem 9-et. És azért döntöttem amellett, mert itt a topicban is és másutt (pl. Amazon) is olvastam, hogy a 10-es még sokszor vacakol . Biztos pár (vagy sok, nem tudom) firmware frissítés után jobb lesz, mert az új proci azért tuti erősebb, de ha valaki most akarja élesben használni - mondjuk valamilyen munkára - , és nem csak "bohóckodni" akar vele, azért én azt hiszem a 9-es még jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged