Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Fentebb már írtam róla.
A lényeg.
1.
A GoPro oldalán fel kell velük venni a kapcsolatot. A füstjelek is jók de annál jobb a chat. Itt egy ügyintézővel kell angolul kommunikálni. Kérhet fényképet, videót a problémáról illetve a kamera sorozatszámát. Firmware-t is frissíttethet ott a chat beszélgetés során. Amennyiben jogosnak ítéli a problémát, ad RMA számot a garanciális ügyintézéshez. Emellé, ha EU beszerzés, jár az ingyenes UPS szállítás vissza a hollandiai központba. Küld UPS csomag címkét. Ezzel kell visszaküldeni a csomagot.
2.
Csak az legyen a csomagban, amit kér. Semmi több, mert arra nem vállalnak felelősséget ami pluszként kerül a csomagba. A csomagba bele kell tenni az RMA papírt is. Én, mivel a közelemben nem volt UPS csomag feladási lehetőség, kértem a UPS-től csomagfelvételt a kapott csomagcímkén szereplő tracking number alapján. Ezt online az oldalukon lehet megtenni. UPS futár jött, elvitte.
3.
Két-három nap múlva jött az email arról, hogy megkapta a hollandiai központ. Jogos a reklamáció, beázás volt az én esetemben, cserélik. Még aznap este feladták. UPS futár hozta másnap vagy következő nap már nem emlékszem pontosan. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest