Hirdetés
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
Az úgy egész jó!
Gondolkoztam a Pro -n de nekem az már túl nagy, tele kamerát sajnálom de a sima 6.2 -es kijelzője kárpótol.
Még csak ismerkedek az akkuval, elég sok helyen láttam szidni a Tensor G3 -mat, főleg mobilinternet használata közben fogyaszt többet mint egy hasonló Snapdragon.
Nem tudom milyen elvárást támaszthatok felé, nem akarok fals elvárást támasztani és ezmiatt "megutálni".
Ha annyit tud a sima 8 mint egy Galaxy S24, azzal már elégedett leszek.
Másik kérdes, hogy az évek során amikor már degradálódott az akku, mennyivel lesz gyengébb az üzemideje, ezért lenne jó ha újonan masszívabb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Apple asztali gépek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest