- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Köszi a tesztet!
Nagy Pixel "fan vagyok", évek óta nézegettem mire egy 3a-val Pixeles lettem először. Egy Xiaomi Mi 9T- váltott, ami ha a specifikációkat nézzük, szinte mindenben visszalépés, de a gyakorlatban gyorsabb volt, és sokkal jobb használni.
Aztán egy rövid S20FE (SD verzió) után szerencsés kifogtam egy Pixel 5-t. Baromi jó volt, soha semmi baja nem volt se szoftveresen, se sehogy.
Most elcsábultam egy Pixel 7-re, de őszintén kicsit bánom, hogy nem egy akksit cseréltem a P5-be, és ősszel egy 8-as.
Nem rossz, nem rossz, de a P5 szerelem feelingje nem igazán van meg.Amióta kijött az Android 12, az én tapasztalataim alapján full lefelé megy a Google szoftveresen. A telefon sose döccen meg, ez igaz, de tényleg én mint mezei átlag user bele-belefutok bugokba. Higgyétek el, 5 év Xiaomi után amin a 14 napos bootloader unlockra váráson kívül egy percet se töltöttem MIUI-val, romoltam, kerneleztem eleget. Tehát itt semmi ilyesni nincs. És mégis, egy egy vizuális glitch, a Pixel Buds Pro nem indítja el a zenét a gesztussal, bebuggol a letiltott YouTube Music a Spotify lejátszója helyett a kapcsolók alá, nameg éjszaka random 20%-tól búcsúzok néha. Összességében egyik sem olyan, ami miatt földhözvágnám a telefont, de nagyon gáz, ez régen a Pixeleken nem volt jellemző szvsz. A 3a totál hibátlan volt, a P5-n meg bugos volt a feloldó animáció béta szoftveren, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest