Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
budaize
csendes tag
Sziasztok, szeretnék egy pixel 7 készüléket, az érdekelne itthon volt e bárkinek kamera üveg törése , neten láttam pár képet erről a problémáról
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Pixel 7 aksi ideje milyen ? esetleg valakinek volt előtte-utána iPhone 13/14 vagy Nothing Phone 1 , hogy azokhoz képest milyen ?
Most 200k Alzán ,2 év garival, az elvileg jó vétel ???
-
vacs
veterán
Alza.hu - ALZAAKCIO10 kuponnal!
-
K82
őstag
válasz
alvarezfan #349 üzenetére
Mindegyikét tudja, feltéve ha az előfizetés is tartalmazza.
-
alvarezfan
csendes tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy a Google Pixel 7 Android 14-gyel tudja-e az 5G-t? Ha igen, milyen szolgáltatókét? Köszönöm előre is. (Most hallgatom, a Mobilarena karácsonyi ajánló videóját, ahol valószínűsítik, hogy a 7A tudni fogja Android 14-gyel a magyarországi szolgáltatók 5G-jét.)
-
bmt50
senior tag
+1: a legtöbb mai telefon nem elromlik, hanem valahogy betörik a kijelzője, vagy rossz lesz az akksija. Ez ellen nem segít a garancia. A legtöbb gyártó esetében az akksi degradációra is csak 1 év a szavatosság.
Aminek értelme volna egy használt/új készülék esetében, az a biztosítás. Havi 4-5ezer, és akkor ha ellopják, ha leejted/odab@szod, ha az akksi kuka: van valamekkora önrész igaz, de szakszervízben, mindent gyárira cserélnek, és nem te futsz utana, hanem futár hozza-viszi. Plussz addig kapsz ingyen csere telefont a javítás idejére. -
TDani88
újonc
-
Hrabo86
tag
Sziasztok!
Kéne egy új telefon nekem és a feleségemnek is, viszont "szerencsére" sikerült pont olyan típusokat kinézni, amik itthon (még igazán) nincsenek hivatalosan: nekem egy pixel 7, asszonynak pedig a poco F5. A legfontosabb tényező mindkettőnknél talán a fotózás (városnézés, túrázás, hobbi, gyerek...) azért is esett erre a 2 telefonra a választás elég sok online (mobilarena és külföldi) teszt végigolvasása után.
Kérdés leginkább, hogy akinek van, az honnan vette? Illetve honnan lenne érdemes venni ezt a 2 telót úgy, hogy költségekben se szálljunk el, de azért ne egy sufni gsm-es garancia járjon hozzá, ahol szervizt lényegében el is felejthetjük? Na meg persze ne kínai vagy akármilyen piacra szánt verziót kapjunk annak problémáival, illetve sokkal drágábban, mintha megrendelném akkor már én kínából, (amit meg nem akarok).
-Árukeresőn megnézve a legolcsóbb boltokat ki is zártam egy rövid keresés után (xre.hu, telefonpont.hu...), mivel a céges adatokat lekérve nem sok jót sejtet magáról a vállalat, hiába van elvileg egy rakat (vásárolt?) pozitív értékelése a boltnak árukeresőn is.
-A következő szinten lévő boltokat se ismerem: coolmobile.hu, mobilcorner.hu, b-tel.hu... de itt már a 6000-8000 értékelés és még elfogadható ár mellé a Nemzeti Cégtáron megnézve egy komolyabb és nem 1-2 éve alapított cég tartozik, alkalmazottakkal és normális adózott bevétellel. Csak hát persze mindez a telefonról és az ahhoz tartozó szervizről semmit sem árul el.
- Esetleg még azon gondolkoztam, hogy szlovák alzából megrendelem és határnál átveszem őket egy csomagponton. Úgy csak 140+200 ezer lenne kb, de nem vagyok sajnos jártas abban, hogy szlovák alzával mennyire macera a gariztatás, illetve milyen faja, milyen régióba szánt, normális telefont adnának-e ők is onnan.Ha 170 + 250 ezret kéne kiadni poco + pixel párosért, hogy normális boltból tudjam venni őket, akkor sajnos az már a kereten kívül lenne és át kéne gondolni a dolgot eléggé.
Vélemények, tapasztalatok és ötletek valakinek?
Köszi előre is -
vacs
veterán
válasz
tatararmin #344 üzenetére
A másik topikban is kérdezd meg: link
-
tatararmin
friss újonc
Sziasztok kedves Pixel 7 felhasználók!
Jelenleg telefonvásárlás előtt állok, és ár érték arányban számomra ez lenne a megfelelő telefon. Tudok a hardveres dolgairól (együtt tudnék élni a lassabb töltéssel stb..), az érdekelne hogy mennyire van tele bugokkal, és mennyire igazak a pletykák hogy nem lehet vele normálisan telefonálni vidéken, ha például valaki vodás.
Meg érdekelne egy fél éves tapasztalat akár az üzemidővel, ujjlenyomatolvasóval, frissítésekkel kapcsolatban.
Előre is köszi a válaszokat! -
vacs
veterán
-
LittleLombax
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Alzás gariztatással? Lehet tudni, hogy az Alza kivel javíttatja a Pixeleket? (Netán olyan üzemmel, akik a külföldi "hivatalos" készülékeket is javítják?) Az 5G hiánya nem fájna, viszont a kétes garancia kérdése elég nagy félelmem, pláne ha azt nézem, hogy a Pixelek milyen arányban szoktak meghibásodni.
Köszi! -
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Pixel 7 vagy 7a telefont szeretnék venni. Sajnos csak részletre megy, így a szürkeimport és külföldről mással behozatott kilőve, egyedül az Alza marad.
A honlapon nem találok arra utalást, hogy a kiterjesztett garancia helyett/mellett létezik-e készülékbiztosítás leejtésre, kijelző betörésre stb, stb.
Létezik ilyen? Mert nekem havonta 5-6ot is megérne egy ilyen szolgáltatás. -
vadászcsiga
félisten
válasz
tomboy0013 #337 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam.
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #336 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni, de a billentyűzeten át tudod a témát állítani fix színre.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt a Material you dolgot ki lehet kapcsolni? Ahányszor új háttérképet állítok be, átszinezi a billentyűzetet.
-
MC Pite
veterán
Srácok...
1, Minden pixel hetes rootolási cikknél azt látom, hogy havonta kell ismételni.
Valóban így van, vagy (itt is) hamubasült faxság, mert ugyanúgy megy a magiskos ota?2, Root nélkül is megy a vowifi (tesztelni ugye nem tudom yetisként, mert még csak bétateszt megy, és ez a fő aprópó ami miatt piszkálnom kell a telefont (7a)?
Enable Pixel 6 & Pixel 7 VoLTE / VoWiFi Features in Unsupported CountriesVan itthon egy tés előfizus kártya is, azon mindenképp mennie kell a vowifinek, azzal tudnám tesztelni?!
-
MC Pite
veterán
Ha ugyanazt csinálod ezekkel (ugyanaz a játék, videóbitráta/felbintás) ez sem melegszik.
Sonyjaim is töltöttek ennyivel kb. Teszen hozzá sok sok éve adaptívan töltök (amíg nem volt a P4a-n, addig reggel töltöttem, 92%nál vettem le) és nem is a gyári adapterekkel, hanem lightosabbal.
P6a fel óra alatt szűk félig töltött kb, de 10 perc alatt is szedett magába annyit ami pl egy túrázáshos (fotózás) elég.
12X többet vett fel ezidő alatt. Ellenben nem működött adaptívan, amit rühellek (egész éjjel 100%on tartotta).Kis telefonokat preferálok, nem akkubajnokokat (nyilván, egy aktív napot azért bírjanak ki).
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Egy 4 hónapos i13-at érdemes egy ilyen vadi új telora cserélni 1:1ben ?
-
MC Pite
veterán
Nem tölt gyorsan, ez tény. De tudja azt (helló 12X), hogy reggel 90-92%-on veszem le, mert működik az adaptív töltés (ha nem is olyan jól, mint a sony, asus telefonjaiban).
Autóban hosszú úton madzagon van, egyébként ha még kell egy kis nyál (évente párszor nálam), akkor 18W nekem ok.
Előtte 67W-os töltést tudott a 12X, de az évib pár gyorsabb rátöltés kevésbé fontos nekem, mint az adaptív. -
vacs
veterán
A Pixel töltési sebessége tényleg gyalázatos!
45%-ról töltöm, sok különbség nincs:
1. gyári kábel + 25W pd fej: 1 óra 10 perc (gyorstöltést ír a telefon)
2. baseus/blitzwolf/tronsmart/Oneplus kábel + sima 5V2A fej: 1 óra 31 perc (sima töltést ír a telefon)
Ez a Tensor - Exynos ennyit bír ...Az 5 és fél éves Oneplus 5T-m már akkor 5V4A (=20W) töltést tudott!
Ettől függetlenül remek telefon, szeretem!
-
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, aki P6@P7 váltást csinált, fogyasztásról mik a tapasztalatok? Keresővel nem találtam idevágót.
Leginkább P6a@P7a érdekel, de úgy nézem ott nem lesz ilyen tapasztalat.Ha tudtok -ingyenes- programot, amivel webes, stb teszteket lehet csinálni akkuhasználatra, azt is megköszönném
Off: Itt is ez megy? Asszem kellene minden telefonnak egy vodás topikot is nyitni...
+1: Ha jól sejtem nincs még mindig 5G-re megoldás (ahogy volte-re készült) root nélkül? Megszoktam a P6a-n
.
NSG-hez root kell, Shizuku féle megoldás meg csak volte-ra van még kész(?). -
K82
őstag
A kép alapján van VoLTE, legalábbis a készülék részéről. A tárcsázóba írdd be a *#*#4636#*#* kódot, phone information - phone info mellett három pötty - IMS service status. Ha a Voice over LTE available akkor a szolgáltató oldaláról is megvan a támogatás. Amióta kijött a márciusi update a kutya itt volt elásva mindenkinél, a 4G Calling-ot jelezte ugyan de ettől függetlenül képtelenség volt vele telefonálni. Hívni kell a 1270-et, rákérdezni h aktív-e a VoLTE és ha nem a válasz bekapcsoltatni, egy restart után már jó lesz.
"Eddig semmi gond nem volt vele(...)" Folyamatosan kapcsolja le a Vodafone is a 3G hálózatot, a Pixelben lévő modem pedig valamiért képtelen lekezelni a hálózatgenerációk közötti váltást. Papíron vissza kéne váltania 3G/HSDPA hálózatra VoLTE hiányában, de mivel megszűnik/megszűnt a 3G mire elér a 2G/Edge hálózatig addigra timeout-ol a hívás. Nálam Veszprém megyében már pl. október óta használhatatlan volt a telefon root nélkül (itt akkor lett lekapcsolva a Vodafone 3G-je), a másik topikban és a FB-csoportban is mindig akkor jöttek elő az ilyen anomáliák amikor a következő körös lekapcsolás elérte az ott lakó júzereket. -
TDani88
újonc
Sziasztok! Kb 1 hónapja kezdte el a telefon, hogy szinte lehetetlen telefonálni vele. Ha kikapcsolom a 2G engedélyezést akkor konkrétan lehetetlen. Ha az be van kapcsolva akkor lehet, de sokáig tart mire kicsöng, néha nem jelzi a bejövő hívást, hívás közben egyszer csak nem hallom a másik felet aztán szétbont. Voda sim van benne. Eddig semmi baj nem volt, mostanában kezdett el rossz lenni. Másnál is van ilyen probléma?
Honnan tudom, ha a VoLTE engedélyezve van? Beállításoknál bekapcsoltam, de úgy olvastam hogy a Voda is csak bizonyos készülékekre engedélyezi.
-
sgg
tag
Van olyan aki digi hálózatán használja a pixel-7-et vagy pro-t? Bár sokáig nem lesz, mindjárt átkerülünk a voda hálózatára. Ott mennyire megy? Pest megye északi részén vagyok
-
bedibazsa
senior tag
válasz
tomboy0013 #311 üzenetére
Sok helyen olvastam azt, amit te is írtál most, mindegyik tulaj 7 Pro volt.
Gyanítom a sima 7-esben trébbek a hangszórók.
-
vacs
veterán
Helló.
Pixel 7 az értesítési sávon rendszeresen kiírja a Budapesti időjárást, ami azért probléma, mert én k*rva messze lakom onnét!
Engedélyezve van a pontos helyadaok használata, sőt a terület kiválasztásánál is beállítom a jót, de nem jegyzi meg, egy 1-2 óra múlva megint Budapestet ír!
Ez ilyen remekül működik?A másik, hogy a hangszóró furán "magas" hangon szól, ez ilyen, vagy hibás az enyém?
Van itthon, több Samsung, OnePlus és Redmi, de azok nem így szólnak. -
TaylorPro
addikt
válasz
vadászcsiga #306 üzenetére
Na bakker...
Eltévedtem a téridőben...
-
vacs
veterán
#akció
Akinek fontos a rendes garancia.
Google Pixel 7 - 8 GB/128 GB - fekete + fehér + sárga
Alza.hu
229 890 Ft -
zoli860
csendes tag
Sziasztok
Arra van megoldás hogy a kamera gyorsindításnál az utolsó használati módra álljon be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest