Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Barátom, szerintem meg te olvass jobban utána, mielőtt oktatnál. HASZNÁLT termékről írtam, nem 14 napos elállásban visszaküldött termékről!
Amúgy -csak tájékoztatásképpen- az Alzánál az új, bontatlan és az 14 napos visszaküldött termékek mellett még további kettő kategória van.
A felbontott (ez az amiról beszélsz, azaz a 14 napos, ez több cégnél -pld az MM-nél- Outletként szerepel)
Az újszerű (bár az Alza csak körülírja, de szerintem ez a 30 napos visszaküldött, de már kicsit karcos vonal lehet, aminél nem minden esetben kapod meg a teljes tartozékokat. A fenti, 14 napos változattal szemben, erre már csak 2 évet ad ártól függetlenül a cég. pld ennél már csak 21, az a 24 hónap.
És a használt, amit fentebb már tárgyaltam.
Amúgy meg itt van az infó
Ennyi. -
-
ulmikukac
tag
tehat ha jol ertem, azok akik eddig sirtak hogy miert nincs 5g tamogatva, milyen csunya dolog ez, azoknak lehet nincs is 5g a csomagjukban? Zsenialis
-
-
Lebowski
tag
Vodafone flottás csomag, 5G-re nem csatlakozik. 1270 -> flottákban szinte 100%, hogy nincs 5G, az enyémben sem. Havi 990-ért bekapcsoltathatom. Kösz, de nekem ez ennyiért nem éri meg. Ahogy látom Telekomnál is 1600/hó.
Flotta előtt feltöltős volt a kártya, Pixel 8-ban nem is ment a 4G, mert vitamaxos APN-t látott, kézzel kellett vodás APN létrehozni.
Most ez a helyzet:
-
leslien
nagyúr
válasz
Technoman
üzenetére
most vettem egy Pixel 6a amire ugyanez volt írva... aztán kaptam egy 14 napos elállással visszaküldött telót( max 1 vagy 2 napot volt használva )amin februári biztonsági frissítés volt .. karcmentes full dobozos 2025 02 él a gari. Google szerint..... a 14 nap él pláne most 30 nap él.. szóval egy kicsit jobban járj utána mielőtt belekontárkodsz...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Telekom KEF flotta, nálunk van.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Chat azt mondja, hogy a Flotta csomagok általában nincs 5G, de 1414-en megmondják.

-
hubber19
tag
P7P, felment a 495mb decemberi frissítés.
Vowifi : telekomnál aktív, de nem látszik a telefonon, nincsen ilyen menü
Vowifi : yettelnél ma aktíváltattam SMS-ben, de nem látszik a telefonon, nincsen ilyen menü5G: telekomnál az NR true, Yettel sim-nél FALSE
Nincsen 5G előfizetésem egyiken sem, szóval tesztelni nem tudom. (még?) -
Technoman
őstag
Még mielőtt valaki túlságosan fellelkesülne -az amúgy BAROMIRA JÓ ártól- ez egy használt termék, amire:
1. - csak 12 hó gari jár.
2. - nem biztos, hogy a telón kívül mást is kapsz hozzá (ha csak müa. zacskózva kapnám meg, nekem már annyira nem lenne jó a feeling.
3. - bár nagyon nem találtam róla infót, de a 14 napos elállás is kérdéses, hisz nem új termékről beszélünk.
4. - ...és a kedvencem: " Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére se tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé." (részlet Alza honlapjáról)
Mindazonáltal, aki hetente/havonta cserélgeti a telóját, annak persze istenes az ár (én már nem ebbe a kategóriába tartozom) -
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csepy