Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ha felsorolnám a problémáimat az iphone-nal kapcsolatban, az nemhogy off lenne, de megsérteném a fórum összes szabályzatát, de még lehet, hogy törvényt is szegnék, ha nem fognám vissza magam. Inkább hagyjuk.
Pontatlanul fogalmaztam, az ios 26 csak időszerűvé tette a dolgot, az apple kinyírta az i11-em vele, és nem tudom visszacsinálni. Nagyon reménykedek a Pixelben, mert nagyon szimpatikus. A kinézetek nemigen érdekelnek, még a bubik sem. A kamerabúbja is tetszik. Támaszték is egyben az ujjaknak, segítve az egykezes használatot, meg letéve nem billeg. Meg nem kell ezerfelé regelni. Csak a procija aggaszt, meg most ez a zárt állapotú kikapcsolhatóság.
Ja, még azt is láttam valahol, hogy a videókhoz az AI a felhőből tesz hozzá? Lehet valami natív módokat használni fotózáshoz és videózáshoz?
Valamikor azért döntöttem a skydrive mellett, mert a google drive hozzápiszkált a fotókhoz. Nekem nyűg ez az AI-mizéria is, bonyolítja az egészet. Kerülgessem még ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - szürke (246) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Samsung A17 mobiltelefon
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy