Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BeskoDani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kikapcsolás után nem akar bekapcsolni a gép! A gombbal nem hinném, hogy gond van, mert bekapcsolt állapotban kitudom kapcsolni a kijelzőt és vissza. Tegnap már furcsa volt, hogy ha készenlétben volt és vissza akartam kapcsolni, elhúztam a zárat de újra elsötétült és így tovább, aztán egyszer csak tovább engedett! Ma kikapcsoltam és mikor akartam bekapcsolni már nem reagált semmit! Sürgős lenne megtudnom mi a baja, mert így vizsgák előtt elég sok anyagom van rajta és szükségem lenne rájuk! Van-e valakinek bármi tippje a problémával kapcsolatban, illetve találkozott-e már valaki ilyen gonddal? Köszönöm szépen!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- iPad Mini 7 128gb +garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest