- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Tedd ebbe a topic-ba a kérdésedet, és biztosan találsz megoldást: Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Jó hétvégét!
-
BeskoDani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kikapcsolás után nem akar bekapcsolni a gép! A gombbal nem hinném, hogy gond van, mert bekapcsolt állapotban kitudom kapcsolni a kijelzőt és vissza. Tegnap már furcsa volt, hogy ha készenlétben volt és vissza akartam kapcsolni, elhúztam a zárat de újra elsötétült és így tovább, aztán egyszer csak tovább engedett! Ma kikapcsoltam és mikor akartam bekapcsolni már nem reagált semmit! Sürgős lenne megtudnom mi a baja, mert így vizsgák előtt elég sok anyagom van rajta és szükségem lenne rájuk! Van-e valakinek bármi tippje a problémával kapcsolatban, illetve találkozott-e már valaki ilyen gonddal? Köszönöm szépen!
Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest