Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy a 05.bmp után a 06.bmp-nek kellene jönnie, majd csak utána a 06- kezdetűeknek. Úgy tűnik, a google teljes fáljneveket (tehát a pontot és kiterjesztést is beleveszi) hasonlít össze. Ilyenre én még nem láttam példát semmilyen filekezelő szoftverben.
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom. 
-
Botigta
aktív tag
Na mégiscsak találtam rá megoldást, egy 2011-es fórum segítség alapján, mások okulására idekopizom:
Próbáld meg:
-Settings/Beállítások
-Applications/Alkalmazások
-Manage Applications/Alkalmazáskezelés
-Contact Storage/Névjegytár
-Clear Data/Adatok törléseMajd a Settings/Beállítások-ba vissza, és a szinkronizáció alatt kapcsold ki/be az Auto-Sync-et
-
Sesy
aktív tag
sziasztok
meg tudom azt csinálni, hogy van a számítógépemen egy mappa (fizikálisan is ott kell lennie, mert a benne lévő fájlokat munkához onnan akarom megnyitni, hogy használható sebességgel lehessen dolgozni velük), aminek a tartalmát szinkronizálja a google drive-al? tehát, ha befejezem a munkát valamelyik fájlommal, akkor azt amolyan biztonsági mentésként "fellövi" a felhőbe
köszi
g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom.