Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy a 05.bmp után a 06.bmp-nek kellene jönnie, majd csak utána a 06- kezdetűeknek. Úgy tűnik, a google teljes fáljneveket (tehát a pontot és kiterjesztést is beleveszi) hasonlít össze. Ilyenre én még nem láttam példát semmilyen filekezelő szoftverben.
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom. 
-
Botigta
aktív tag
Na mégiscsak találtam rá megoldást, egy 2011-es fórum segítség alapján, mások okulására idekopizom:
Próbáld meg:
-Settings/Beállítások
-Applications/Alkalmazások
-Manage Applications/Alkalmazáskezelés
-Contact Storage/Névjegytár
-Clear Data/Adatok törléseMajd a Settings/Beállítások-ba vissza, és a szinkronizáció alatt kapcsold ki/be az Auto-Sync-et
-
Sesy
aktív tag
sziasztok
meg tudom azt csinálni, hogy van a számítógépemen egy mappa (fizikálisan is ott kell lennie, mert a benne lévő fájlokat munkához onnan akarom megnyitni, hogy használható sebességgel lehessen dolgozni velük), aminek a tartalmát szinkronizálja a google drive-al? tehát, ha befejezem a munkát valamelyik fájlommal, akkor azt amolyan biztonsági mentésként "fellövi" a felhőbe
köszi
g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom.