- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy a 05.bmp után a 06.bmp-nek kellene jönnie, majd csak utána a 06- kezdetűeknek. Úgy tűnik, a google teljes fáljneveket (tehát a pontot és kiterjesztést is beleveszi) hasonlít össze. Ilyenre én még nem láttam példát semmilyen filekezelő szoftverben.
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem ez annyiban zavar, hogy munkára használnám, és a számozás logikai sorrendet takar, tehát ha valakivel ezt megosztom és elkezdi weben nyomkodni a képeket, nem olyan sorrendben látja, mit ahogy én szeretném. Erre persze megoldás az, hogy legyek észnél, és nevezzem el úgy a fájlokat, hogy a google ne kavarjon be. Vagy töltse le a kolléga a mappát, és a Winfosban már helyes sorrendben jellennek majd meg a fájlok. Tudom, sok a bajom.