- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata, hogy Apple TV, Brave böngésző, SmartYouTubeTV alaklmazások mennek e a Chromecast 4K verzión?
Csak mert most szereztem be egy Realmi 4K TV sticket amin szintén GoogleTV van de egyiket se lehet életre kelteni rajta Sideload megoldással sem.Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
kivlov
aktív tag
Bocsi erre gondoltam SmartTubeNext
igen
Bravet apk ból telepítettem de sehol nem jelenik meg amivel el lehetne indítani,
elég sokmindennel próbáltam már, sideload launcher és fájkezelőkkel is kiírjahogy feltelepítette de sehonnan nem lehet indítani. mondjuk a böngésző kevésbé érdekes ha megy a smarttube -
kivlov
aktív tag
válasz ferenck #7184 üzenetére
Én vettem Xiaomi-t és Realme-t is de mindkettőt visszavittem miután megjött a Chromecast valahogy gördülékenyebben megy minden. plusz usb c porton megy amihez lehet kiegészítőket is csatolni, már ez önmagában eldöntött sokmindent.
Appletv+ csak a Chromecast-ra és az Amazon Fire-re van hivatalosan de a másik kettőre is rá lehet varázsolni igaz nem a hivatalos appot.
Nálam ez is szempont volt.
Az Amazonon sok a saját reklám a menüben is illetve saját promozás inkább.
Én maradnék a Chromecastnál...szeintem -
kivlov
aktív tag
válasz slice14 #7597 üzenetére
Ezzel az erővel akkor ugye amikor Tv-t nézel és megszakítja a filmet egy 25 perces reklámblokk ugye nem kapcsolsz el és tisztességesen végignézed (pisilni is majd a film alatt mész el), hiszen nem lenne etikus viselkedés részedről, mert a Tv-t is a reklámok tartják el....
-
kivlov
aktív tag
válasz slice14 #7602 üzenetére
Látod fizetsz a Tv-ért mégis kapod a reklámot magadnak is ellentmondasz...
Ettől még nem lesz warez a reklámblokkolás semmilyen formában.
Előfizetés mindenkinek szíve joga de nem ez volt a téma. Szerintem is megéri egy gyros ára amit nap mint nap használ az ember.
De ha egy cég az adataiddal kereskedik és abból tud algoritmust és mindent is fejleszteni és mindezt akkor is megteszi ha fizetsz a szolgáltatásért az nem zavar?Semmi kötekedés de érdemes lenne messzebbről átgondolni a dolgokat, nem csak egy szűk látókörből szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest