- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
tuareg85 #302 üzenetére
Egy-két órát volt nálam csak egyszerre a kettő, akkor nem láttam, most meg érzésre (az emlékeimhez képest) nem tapasztalok jelentős különbséget. Talán a Videostream lejátszás picit pattogósabban indul, de nem tom.
Nekem a nagy öröm az audio volt, abból biztosan veszek még vagy százat a lakás különböző pontjaira. Nagyon bejön, jó lejátszóprogival tök élvezet használni.Eddig a fizetős spotify volt a legmenőbb (azt csak próbahónapra "vettem meg"), gyorsan fájdalommentesen lehetett a különböző lejátszók között váltani. Ahogy lentebb írtam a Bubble van azóta, vannak apró nyűgjei, de amúgy fullos. Nem sok progit szoktam megvenni, de erre nem sajnálom utólag sem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged