- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az üzi végén megtalálod.
Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben.