-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nálam is eljátszotta ezt a sötét mód szarságot a PH, de nagyobb probléma, hogy ha a böngészőt 'Teljes méret'-re (nem az F11, hanem a jobb felső sarokból a '- [] X' jelekből a maximalizálást használva) teszem, akkor random villog a kijelző. Úgy tűnik mintha az egérmozgatásra vagy a linkekre reagálna így, bár elég nehéz rájönni. Ha az egérrel nyújtom ki a kijelző széléig a böngészőt akkor nincs villogás. Tegnap még nem volt ilyen.
-
w.miki
veterán
PH fórum színei elállítótdtak, vilgásobarnából sötétbarna lett mindenhol.
Ezt hogyan lehetne visszacsinálni? -
alak8
kezdő
Szevasztok.
Van egy Debian 12.11-en chrome. 2-3 naponta frissül.
Van egy chromeos flex, amit ritkán kapcsolok be és egyből a frissítésre megyek, de olyankor sem frissül.
És van egy windows 11 alatt is, de az sohasem frissül. Sőt, kézzel sem tudom frissíteni.Kérdésem az, hogy miért vannak ekkora különbségek?
-
w.miki
veterán
Van most olyan reklám blokkoló, ami jól szűri a YouTube videókat?
Nálam mától a YT tele lett reklámmal, az AdGuard már hatástalan -
Dr. Venkman
tag
Sziasztok, megpróbálom itt is. Olyan gondom van, hogy Chrome-ot használok (macbookon, legújabb os fut, m1-es pro). Kb. naponta újra és újra előfordul, hogy egyetlen weboldal sem tölt be, mindegyik "A webhely nem érhető el A(z) XY oldal váratlanul megszakította a kapcsolatot" üzenetet adja. Safari működik, minden más működik.Ha újraindítom a gépet egy napig jó aztán megint rossz. Cookie törlést és amiket a net javasol, router újraindítást próbáltam, automatikus proxyt is próbáltam engedélyezni, továbbra sem jó. Mi okozhatja ezt?
-
-
Golden9
veterán
Ha kijelölted az első 50-et, akkor az oldal tetején megjelenik lehetőségként a
"Az összes (100) beszélgetés az oldalon ki van jelölve. Az összes (*) beszélgetés kijelölése a(z) „Beérkező levelek” keresésben"- törlési lehetőség.Én még nem próbáltam, a * helyén a leveleid száma lesz, a "Maximális oldalméret"-et meg itt tudod 50-ről 100-ra állítani.
-
De4d
őstag
Üdv.
Van rá mód arra, hogy régi felgyűlt leveleket "tömegesen" töröljünk?
Lassan megtelik a tárhelyem, de amire eddig rájöttem, hogy csak 50-essével tudom a leveleket kukába tenni majd törölni. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Mára a munka kezdésénél a Chrome mindenhonnan kiléptetett...
Ezzel nem is lenne probléma, de jobbra fent a profilképemre kattintva, majd jelszavak és automatikus kitöltést megnyitva üres a jelszavak listája!
Ez azért érdekes, mert az iPhonon a chrome-ban minden jelszavam mutatja.
A szinkronizálás mindenhol be van kapcsolva.
Most jön az érdekesebb!
Amikor a szinkronizált adatok áttekintése menüből megyek, akkor onnan nyitva a jelszókezelőt, minden ott van!
Valakinek van ötlete mi történik? -
borges7
aktív tag
Úgy egy hete ha elindítok egy Youtube videót, először egy reklámot kezd lejátszani(nem mindig, de sokszor), ez eddig nem volt, pedig fenn van az AdGuard, és az All Block, mi változott? Melyik bővítményt telepítsem, hogy reklámmentes legyen?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem voltam gépközelben, ezért érdeklődők hogy mi változott a Chrom ban?
Ahonnan eddig simán töltött pár tiz vagy száz megás videot , ott nost csak szenved! Sokszor megáll a letöltés és kiirja hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot! De annak semmi baja szerintem mert más készülék nem panaszkodik!
Valmit változtattakaz eddigieken a chrom ban vagy mitől lehet a hiba?
üdv -
-
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok,holnap kipróbálom mindkettőt,hogy melyik hozza az ublock origin-t leginkább.De az is lehet, inkább Brave-re váltok ha nem sokkal lassabb mint a Chrome.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen routert?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged