Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Nem lehet vhogyan exportálni az konyvjelzőket és a mentett jelszavakat,beállításokat stb?
Meg kellene szüntetnem a régi email címemet és ezért lenne jó ha a beállításaim megmaradnának amikor az új email-el jelentkezek be a chrome-ba...Importálási lehetőseget találtam,exportálást nem

Másnak nem volt ilyen problémája csak nekem?

-
Cs1csó
titán
válasz
tobias40
üzenetére
Tipp: csinálj a csak YouTube-os böngészős fióknak egy külön asztali parancsikont és kezdőoldalnak pedig a YouTube legyen így ha arra az asztali ikonra kattintasz - vagy akár tálcára is kitűzheted ilyenkor régebben egy kis "arc" is volt az ikonon és abból lehetett tudni melyik profilt melyik tálcára kitűzött vagy asztali ikon indítja.
De az, hogy amikor a "mindenes" profillal böngészel és ott kattintasz a YouTube-ra és ezzel indítsa a másik böngészőprofilt hát nem lehet nem fog menni, legalábbis én nem tudom ezt hogy lehetne megoldani. -
laszlohu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest