- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
tobias40 #31960 üzenetére
Nem lehet vhogyan exportálni az konyvjelzőket és a mentett jelszavakat,beállításokat stb?
Meg kellene szüntetnem a régi email címemet és ezért lenne jó ha a beállításaim megmaradnának amikor az új email-el jelentkezek be a chrome-ba...Importálási lehetőseget találtam,exportálást nem
Másnak nem volt ilyen problémája csak nekem?
-
Cs1csó
titán
válasz
tobias40 #31458 üzenetére
Tipp: csinálj a csak YouTube-os böngészős fióknak egy külön asztali parancsikont és kezdőoldalnak pedig a YouTube legyen így ha arra az asztali ikonra kattintasz - vagy akár tálcára is kitűzheted ilyenkor régebben egy kis "arc" is volt az ikonon és abból lehetett tudni melyik profilt melyik tálcára kitűzött vagy asztali ikon indítja.
De az, hogy amikor a "mindenes" profillal böngészel és ott kattintasz a YouTube-ra és ezzel indítsa a másik böngészőprofilt hát nem lehet nem fog menni, legalábbis én nem tudom ezt hogy lehetne megoldani. -
laszlohu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest