- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Steelmanus, hozzád meg ki szólt?
Ki sértett meg?
Én biztos, hogy nem, még csak nem is a Te hsz.-edre reagáltam... vegyél már kicsit vissza...
Ha már ennyi ideje fórumozol, akkor megnézhetnéd, hogy valaki kinek reagál (tudod, ott van a "...válasza XYZ (#...) üzenetére"... Itt rajtad kívül eddig senki nem személyeskedett, Jim-Y poénkodott azon, hogy múltkor volt egy kérésem, hogy ne csak verziószámokat írjunk már, ezen ironizált kicsit, egyáltalán nem is volt sértő, én is poénra vettem, és NEKI reagáltam. Erre Te jössz a rólam alkotott véleményeddel...
Ha valami problémád van (bár fogalmam sincs, mitől lehetsz rám megsértődve, ha valaki visszaolvas, sztem nem igazán érti
), talán privátban írd le, és ne itt fogalmazz már meg általánosító, nyilvánvalóan személyes sértődöttségből (?) eredő véleményeket (érdekes
), pl. hogy miről nem vagyok híres, stb... senki nem kíváncsi itt az ilyen jellegű véleménynyilvánításaidra. Ne a fórumon éld ki magad. Olyanon megsértődsz, ami nem is neked szól, és semmi sértő nem volt benne (rajtad kívül más nem sértődött meg)?
Kemény.
Ezzel zárjuk is le ezt a vitát, vagy írj rám személyesen, ha folytatni szeretnéd. Ha már nyilvánosan kezdted, gondoltam nyilvánosan is reagálok. De ezzel itt fejezzük is be az OFF-olást, mások nyilván nem ezért olvassák a topicot. Én szóltam. Most már (!) hozzád. És egyben kérlek is, hogy ne itt vitázzunk. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki sértett meg?
Én biztos, hogy nem, még csak nem is a Te hsz.-edre reagáltam... vegyél már kicsit vissza...
Ha már ennyi ideje fórumozol, akkor megnézhetnéd, hogy valaki kinek reagál (tudod, ott van a "...válasza XYZ (#...) üzenetére"... Itt rajtad kívül eddig senki nem személyeskedett, Jim-Y poénkodott azon, hogy múltkor volt egy kérésem, hogy ne csak verziószámokat írjunk már, ezen ironizált kicsit, egyáltalán nem is volt sértő, én is poénra vettem, és NEKI reagáltam. Erre Te jössz a rólam alkotott véleményeddel...
), talán privátban írd le, és ne itt fogalmazz már meg általánosító, nyilvánvalóan személyes sértődöttségből (?) eredő véleményeket (érdekes
), pl. hogy miről nem vagyok híres, stb... senki nem kíváncsi itt az ilyen jellegű véleménynyilvánításaidra. Ne a fórumon éld ki magad. Olyanon megsértődsz, ami nem is neked szól, és semmi sértő nem volt benne (rajtad kívül más nem sértődött meg)?