- Bluetooth-headsetekről általában
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"„visszakacsintok” a FF-ra, amelyik szerintem az egyik legjobban testreszabható böngésző a mai napig"
Én az Operáról gondolom ugyanezt, de sokan nem is tudják, az Opera mennyire az utolsó részletekig testreszabható. Persze elfogadom, hogy Te a Firefoxról gondolod ugyanezt.- Előzményekre gondolom az inkognitó mód kerülő megoldásként megfelelne (bár nyilván annak összes hátrányával együtt).
- A mindent letöltős problémáról épp a napokban beszéltünk a topicban, hogy már többen jelentették az igényt a Google felé, hogy ugyan, legyen már megnyitás/futtatás gomb, de kábé azt reagálták, hogy "jó, majd". Elég nagy baromságnak tartom én is, hogy nem vezették be, mivel csomóan szeretnék, ha lenne, és nem egy túl bonyolultan megoldható problémáról van szó.
- A keretes dolgot szerintem szintén jól látod, én sem tudok erre megoldást (bár egész biztosan van rá kiegészítő).
- Arra, hogy az újonnan megnyitott fül kapja azonnal a fókuszt, sajnos csak kétkezes megoldást tudok (amit Te írtál, tehát a Shift+klikk, az új ablakot nyit, nem új fület), itt nem lehet tetszőlegesen átkonfigurálni a középső gomb viselkedését úgy, mint Operánál, tehát Chrome-nál a megoldás erre: Shift+Ctrl+klikk a linkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest