- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Hogy érted, hogy "a megnyitott kiterjesztésű fájlokat"? Milyen az a megnyitott kiterjesztés? "
Megint fogalmazási problémáim vannak.

Úgy értettem, hogy azokat a fájlokat, amik kiterjesztése automatikus megnyitásra van állítva a Chromeban.

"Amúgy értem én, gondolom arra gondoltál, hogy ha a megnyitásra mész rá, akkor pakolja a temp-be, majd nyissa meg egyből, ha a letöltésre, akkor a megadott helyre. Ez is csak egyike a Chrome logikátlan dolgainak, hogy ilyet nem lehet normálisan megcsinálni."
Igen pontosan erre gondoltam, ez az egyik legnagyobb bajom a Chromemal, bár megszokható.
"Az más kérdés, hogy használom is a böngészőt, és jogomban áll szidni."
Én is így vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- S22 Ultra 512/12
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest