Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
sziasztok,
lenne egy problémám, hátha tudtok vmi tippet rá.
igazából minden böngészőmmel előfordul, de elsősorban chrome-ot használunk és nem tudok jobb topicot a kérdésnek (ha tudtok, szóljatok).utóbbi időben tök rossz a videolejátszás a böngészőkben. gondolom vmi flash probléma lehet.
youtube lassú, más oldalakról meg semmi lejátszás. mikor indulna a video (pl a ph-n is, indavideo, southparkstudios
stb) megy a kis karika betöltésjelző aztán feketeség és meg sem moccan.
gugliztam már, kevés sikerrel. update-eltem a böngészőket, flash uninstall, reinstall, próbáltam régebbi flasht telepíteni (nem engedte biztonsági okok miatt)... egyelőre semmi nem oldotta meg.rendszerek: 2 gép, winxp 32 bit home, ill. win7 64 bit hp, böngésző mindenféle van és frissítve, védelem norton 360 mindkét gépen.
kerestem hátha a norton a ludas de egyelőre semmi siker...
bármi ötlet? wmi win beállítás elcseszi? elég zavaró...
thx!
szerk: divx codec pack is van telepítve, de az elmúlt években sosem okozott gondot...
mintha minden változás nélkül (max auto update-ek) egyszer csak elromlott volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Egér RGB!!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
stb) megy a kis karika betöltésjelző aztán feketeség és meg sem moccan.