- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Használj Notepadet a hsz. megírására, aztán copy-paste, én inkább már ezt vetem be, ha tudom, hogy hosszú hsz.-t írok, volt már nekem is alkalmam megtapasztalni azt a csodálatos érzést, hogy milyen egy kisregény hosszúságú hsz.-t elveszteni egy pillanat alatt.
Nem jó érzés. 
Operában lehet jegyzetelni is, meg ott van kiegészítő is a formadatok elmentésére, ha crash vagy frissítés történne, biztos Chrome-ra is implementáltak ilyesmit.(#4861) ntomka: ha az ember nem kapkod, akkor is mellényúlhat, és az ilyen következményekkel járhat.
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gumi és felni topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem jó érzés. 
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.