- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem, nem új lapon nyitottam meg. Egy galéria nyílt meg, dátummal, hogy mikor tettem a képet oda
Ha a képre nyomtam akkor a teljes honlap nyílt meg ahol a kép van. Tehát úgy működik mint egy könyvjelző.
Nem lehet elmenteni, meg semmi, csak rányomva megnyitja a honlapot. De nem könyvjelző.
Oda volt írva mi az csak ahogy a képre nyomtam és eldobott a honlapra, többet nem tudtam vissza menni.
És fogalmam sincs mi az és hol van, meg hogy jutottam oda.
Évekkel ezelőtti dátumok voltak. Tehát rég óta pakolom oda véletlen.
Nincs könyvjelzők között, se a képeim között azok a képek. És nem honlapok, nem linkek, csak képek.
El akartam menteni a képet androidon, és úgy kerültem oda valahogy.
De hiába próbáltam ugyanazt a képet elmenteni nincs ilyen opció, mind végig nyomkodtam. Tehát nem tudom hogy kerültem oda. És nem is tudok vissza menni, nincs a history -ban se, se sehol.[link] erről az első találatot akartam elmenteni. Nem mentete el , hanem oda rakta, úgy jutottam oda valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest