- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel találkoztam otthon, az egyik gépemen. W10 pro. 64 bit az op. rendszer, és a Chrome-ból is a legfrissebb verzió van telepítve 80.0.3987.87 (64 bites). Minden rendben működik, de ha YouTube-on nézek valamit, akkor a videó felett egy sárga csíkban egy olyan felirat jelenik meg, amin az szerepel, hogy ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik, telepítsek helyette egy az élményhez ajánlott böngészőt. Majd ha rákattintok a mellette lévő linkre, felajánlja a Chrome-ot (önmagát), az Opera-t és a Firefox-ot.
Na, gondoltam, letöltöm a Chrome-ot, hátha valami gebasz történt vele, újratelepítem. A hivatalos Chrome oldalra irányít egyébként a link, tehát azzal nincs gáz. Majd amikor telepíteni próbálom, "Ismeretlen telepítőhiba" ablakkal crash-el a telepítő. A másik 2 gépemen detto ugyanez a verzió van, szinkronizált kiegészítőkkel, és gond nélkül működik mindegyik.
Látott már valaki hasonlót? Lehet javítani? Esetleg van valami remover, ami minden Chrome függőséget kigyalul, hogy teljesen újra lehessen húzni (ha más megoldás nincs...)Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest