- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
Az utóbbi másfél-két hétben érdekes dolog kezdett történni a gépemen a Chrome-mal, ami ráadásul a többi Chromium alapú böngészőt is sújtja, így az Operát sem tudom használni (ezt a hsz-t is Edge-ről írom már...).
A konfig: HP Pavilion DV6-6B08eh laptop, AMD 3810MX procc 2,3 Ghz-re húzva, 8GB ram, 256 GB WD SSD+1TB merevlemez.
Namármost a problémám az az, hogy bármit, azaz BÁRMIT (komolyan, index.hu, upc.hu, Operán még a Google keresés is) nyitok meg, azt írja ki, hogy nincs elég memória, és semmit sem tud megnyitni. A Chrome néha próbálkozik, az Opera semmit nem csinál, semmit sem tud megnyitni, jön az "a manóba...." felirat.
Vírusírtó ESET Internet Security van, leszedtem, nem javult meg a rendszer. Gyorsítótárakat töröltem fullosan, minden előzményt évekre visszamenőleg, plusz a hardveres gyorsítást is kikapcsoltam már. Újratelepítettem a programokat, AppDatából töröltem a rejtett fájlokat is, CCleanerrel is kipucoltam a gépet, és eddig semmi sem hatott.
Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Mit érdemes még megnéznem? A memóriából 3GB szabad van, és még ráadásul a Cache-t is átraktam ramdiskre, hátha úgy jobb lesz, de nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- HP notebook topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest