Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    sziasztok!

    Az utóbbi másfél-két hétben érdekes dolog kezdett történni a gépemen a Chrome-mal, ami ráadásul a többi Chromium alapú böngészőt is sújtja, így az Operát sem tudom használni (ezt a hsz-t is Edge-ről írom már...).

    A konfig: HP Pavilion DV6-6B08eh laptop, AMD 3810MX procc 2,3 Ghz-re húzva, 8GB ram, 256 GB WD SSD+1TB merevlemez.

    Namármost a problémám az az, hogy bármit, azaz BÁRMIT (komolyan, index.hu, upc.hu, Operán még a Google keresés is) nyitok meg, azt írja ki, hogy nincs elég memória, és semmit sem tud megnyitni. A Chrome néha próbálkozik, az Opera semmit nem csinál, semmit sem tud megnyitni, jön az "a manóba...." felirat.

    Vírusírtó ESET Internet Security van, leszedtem, nem javult meg a rendszer. Gyorsítótárakat töröltem fullosan, minden előzményt évekre visszamenőleg, plusz a hardveres gyorsítást is kikapcsoltam már. Újratelepítettem a programokat, AppDatából töröltem a rejtett fájlokat is, CCleanerrel is kipucoltam a gépet, és eddig semmi sem hatott.

    Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Mit érdemes még megnéznem? A memóriából 3GB szabad van, és még ráadásul a Cache-t is átraktam ramdiskre, hátha úgy jobb lesz, de nem. :O :O :O

    [ Szerkesztve ]

    www.brczart.hu

Új hozzászólás Aktív témák