- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
androidon a chrome böngészőben hogyan kell beállítani azt hogy a címsáv alulra kerüljön?
-
Imi1981
veterán
válasz #16695808 #27751 üzenetére
Pont ez érdekelne engem is, hogy az új chrome androidos verzióban, hogy lehet alulra állítani a címsávot, könyvjelzőt stb? Régen a chrome://flags beállításokban lehetett úgy, hogy a home menüt enable-ra állítottam. De az új chromeban nem találok ilyet.
Amúgy erre gondolunk :
Ez egy régi chrome beta amiben még be lehet állítani.Kösz előre is a segítséget ha netán valaki tudja a megoldást!
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Hali!
Vki találkozott olyannal hogy ahányszor újra van inditva a chrome win 10-en mindig vissza akarja állitani az utolsó oldalakat,pedig nem fagyott le meg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Tudna valaki javasolni ajánlott UBlock Origin beállítást? Minden be van lőve, de néhány oldalt úgy blokkol, hogy meg sem jeleníti kb.
Köszi! -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Szótár programot keresnék bővítményként offline működőt. Angol-magyar legyen benne, esetleg jó lenne még a német-magyar is.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
MadGame
senior tag
válasz ignisz #27761 üzenetére
Jaja, az szkt oldala sima http-s, nem is hozza be rendesen. De most a Telekom oldalával is szärakodott, hol betöltötte, hol nem. Kénytelen voltam Edge-ben megrendelni a csomagot…
Szóval, cska kéne rá valami rendes beállítás, hogy azért a sima http meg egyéb oldalak is olvashatóak legyenek. -
Cs1csó
félisten
válasz w.miki #27763 üzenetére
Most FF-en vagyok de UBO-val kb. minden rendesen töltődik. Lehet ott más gond van. Visszapörgettem, látom iszonyat sok kiegészítőd van. Bármi lehet sajnos. 100% hogy egy Chrome újratelepítése és a kiegészítők közül csak az UBO-t feltelepítve minden jól működne.
(alapos eltávolítás után majd manuálisan törölve a user mappa mélyén a chrome, google mappákat manuálisan majd gép restart ezután újratelepítés de a szinkronizálandó elemeknél CSAK a jelszavakat és a könyvjelzőket szinkronizálva - ha a beállítások között volt valami gond azt ne hozd át újra ) ezután UBO telepítve tuti minden rendben lesz és ezek után egyenként telepíteni a kiegészítőket, de ilyen sok kiegészítőnél bármi lehet sajnos, bármi bekavarhat.) -
Kal-El
senior tag
válasz ekgangezez #27746 üzenetére
Ugyanez a bajom, nem töltenek be az oldalak, tegnap este óta, csak pörögnek és azt írja néhol, hogy nincs kapcsolat. FF-nak semmi baja.
-
w.miki
veterán
válasz Kal-El #27765 üzenetére
AdBlock nélkül is ez a helyzet? Nálam az ABP blokkolt oldalakat. Most próbálom a fejlesztői változatot, abban elvileg már javították.
Adblock Plus development buildOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Mára már nagyon zavar, ezért kérdezném az alábbiakat! Régen nem volt ilyen viszont mostanság állandóan be kell újra és újra jelentkezni a chrome-ba! Szinkronizálás sem az igazi, miért csinálja ezt? (asztali gép, most win10)
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #27766 üzenetére
Aki még használja ezt az Adblock Plus development build-t, milyen szűrőket ad még hozzá.
Nekem a hufilter van beállítva, és a bloghu miatt még ezek a kódok:https://raw.githubusercontent.com/szpeter80/hufilter/master/hufilter.txt
+
##.blogmodal-overlay
##.dashboard
##.blogmodal.fade-and-scale.facebook-popup.blogmodal-open
##.dashboard-ribbon-post-link
##.dashboard-ribbon-post-container
##.post-pager-wrapper.post-pager-right
##.post-pager-wrapper.post-pager-left
##.ribbon-tab-name
###dashboard_ribbon_div
##.ribbon-mini
Van még ajánlott szűrő, a magyar oldalakhoz?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gnagy78
újonc
Sziasztok!
Segítsetek nekem, mert lassan megőrülök ettől a chromtól. A problémám a könyvjelzők szinkronizálásával van. Már küzdök vele egy ideje. Számtalanszor belépve a könyvjelző kezelőbe letöröltem a számomra feleslegessé (sok év alatt összegyűlt) könyvjelzőket. Azonban az ablak bezárása után minden munkám kárba vész, mivel visszaíródik az eredeti könyvelző struktúra úgy, hogy minden megduplázódik. Már ott tartok, hogy vagy 3000-re duzzadt a könyvjelzők mennyisége. Van ami vaj 30x szerepel a listában.
Már lementettem a végsőnek szánt bookmarks fájlt. Azonban hiába írom felül ezzel a gépen lévőt, pikk-pakk visszaíródik a hibásra. Hogyan tudom a "forrást" szerkeszteni?Köszönöm a segítségeteket!
-
zoltanz
nagyúr
Olyan bővítmény van esetleg ami jelvény ikon-ként jelezné az eszköztáron ha üzenet vagy hívás van? Nekem Facebook Messenger, Viber, iCloud lenne jó.
-
donnie.d
aktív tag
Lassan hat éve annak, hogy átváltottam Chrome-ra. Azonban egyre inkább belassult. Laptopon szinte használhatatlanul lassú a FireFox-szal kapcsolatban.
Azt már megfigyeltem, hogy a FireFox az utóbbi időben gyorsabb lett a Chrome-mal szemben. A mai napon azonban átváltottam, mert egyszerűen már alap oldalak nem működtek. Sok bővítmény nem volt rajta, de már a Facebook sem töltődött be rendesen. Valami megoldás van erre?
Legújabb kiadás van a gépemen, 64bit-es. -
bopeti98
őstag
válasz donnie.d #27775 üzenetére
Nálam ugyan ez a probléma. Az utóbbi 1-2 hétben nagyon belassult a Chrome. Nem tölti be a képeket, mindenen gondolkodik, meg van hogy egyszerűen be sem tölt egy oldalt. A Facebook meg konkrétan használhatatlan Chrome-al. Ezzel szemben a Firefox-al nincs baj. Azon villámgyorsan betölt minden.
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Csak nekem tűnik úgy, hogy a legutóbbi frissítéssel felnagyították a böngészőt? Szélesebbek a felső sávok, nagyobbnak látom például a fórum felületét is, nagyobbak lettek a bélyegképek is. A korábban beállított Chrome háttérkép szélein lemaradt valamekkora sáv, ami ezt megelőzően még látszott.
Sem a Chrome-ban, sem a Windows megjelenítésben nem állítottam át semmit.
42LM660S
-
Toth_Jani
őstag
válasz OldMike #27783 üzenetére
Igen van olyan ahol tartalom tűnik el, de ez a Web oldal készítőjén is múlik.
Az átméretezés pedig a Ctrl + vagy - vagy az Ctrl egérgörgővel történik, és csak egyszer kell a monitorhoz beállítani.
(Laptop kijelzőn általában nem kell, mert az kis felbontású.)[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Ubuntu 16.10
legfrissebb stabil chrome : 71.0.3578.80
Indavideo,
nem tudom teljes képernyőre kapcsolni a videókat,
alábbi a debug hibaüzi :VM214:1 Uncaught (in promise) TypeError: Failed to execute 'requestFullscreen' on 'Element': parameter 1 ('options') is not an object.
at Object.request (eval at <anonymous> (eval at <anonymous> (vplayer.7.js?d=31afd2d2:1)), <anonymous>:1:120623)
at Object.toggle (eval at <anonymous> (eval at <anonymous> (vplayer.7.js?d=31afd2d2:1)), <anonymous>:1:120758)
at E.onFullscreenControlClick (eval at <anonymous> (eval at <anonymous> (vplayer.7.js?d=31afd2d2:1)), <anonymous>:1:49258)
at HTMLUnknownElement.eval (eval at <anonymous> (eval at <anonymous> (vplayer.7.js?d=31afd2d2:1)), <anonymous>:1:65602)
request @ VM214:1
toggle @ VM214:1
onFullscreenControlClick @ VM214:1
(anonymous) @ VM214:1[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
kezdek begolyózni a chrome-tól...ma kezdett el olyat csinálni,hogy ha kijelentkeztem a gmailből,akkor a google accomból is kijelentkezett és így szünetelteti a szinkronizálást is (könyvjelzők stb.).két gmail fiókom van,de csak az egyiket használom a google szinkronizálására természetesen,viszont a másik gmail acc a főbb levelezésem.most ha át akarok jelentkezni a másikba,akkor mindig ki fog lépni a google accomból és nem szinkronizál?mindig vissza kell lépni majd a szinkronizálós fiókomba?most ez az új frissítéssel jött??
-
betyarr
veterán
válasz Toth_Jani #27792 üzenetére
így van!most frissített a munkahelyemen is a chrome és a fentebb említett jelenségen kívül a gmailbe való bejelentkezésnél "túl sok átirányítás"-ra is panaszkodik.azt írja,hogy töröljem a kukikat,de csak addig áll vissza a rend,amíg be,majd kijelentkezek.ezt követően már megint törölni kellene a kukikat... ezt is megoldja a chrome újrahúzása.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nálam frissült a Chrome és így szokás szerint megint átállt a új lapfül stílusra, és alapból a flash-t is mindig be kell kapcsolni.Tudja valaki, hogy ebben a legújabb verzióban hogyan lehet beállítani a régebbi kinézetet, és hogy a flash-t se kelljen mindig bekapcsolni?
Ezekkel már nem lehet visszaállítani:
UI Layout for the browser's top chrome
enable-ephemeral-flash-permissionKöszi!
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Sz_Imre #27791 üzenetére
Lefuttattam az alábbi tesztet :
[link]és ott azt írják, hogy implementáltak valamilyen fullscreen api - t,
én vagy az előbbire, vagy javascript problémára gyanakszom.egyébként azóta már teszteltem win10 - el is , és azon sem lehet teljes képernyőre kapcsolni
az a gond, hogy az ilyen hibákat minimum egy hét alatt szokták javítani, de nekem, ha most lenne, már az is késő lenne.( kivéve a Karácsonyi időszakban, mert akkor gondolom ők is szabadságra mennek )
Addig is kénytelen vagyok Firefoxon nézni indavideót.
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Droidon Chrome alá tudtok mondani reklám blokkoló alternatívát, vagy bármi ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...