- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
gnagy78
újonc
Sziasztok!
Segítsetek nekem, mert lassan megőrülök ettől a chromtól. A problémám a könyvjelzők szinkronizálásával van. Már küzdök vele egy ideje. Számtalanszor belépve a könyvjelző kezelőbe letöröltem a számomra feleslegessé (sok év alatt összegyűlt) könyvjelzőket. Azonban az ablak bezárása után minden munkám kárba vész, mivel visszaíródik az eredeti könyvelző struktúra úgy, hogy minden megduplázódik. Már ott tartok, hogy vagy 3000-re duzzadt a könyvjelzők mennyisége. Van ami vaj 30x szerepel a listában.
Már lementettem a végsőnek szánt bookmarks fájlt. Azonban hiába írom felül ezzel a gépen lévőt, pikk-pakk visszaíródik a hibásra. Hogyan tudom a "forrást" szerkeszteni?Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest