Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Linuxos Chrome és Chromium. A problémám az utolsó előtti frissítés óta, hogy nem tudom váltani a helyesírás ellenőrzés nyelvét szövegmezőkből nyitott helyi menükkel, csak a beállítások alól. És hát nagyon idegesítő, hogy valahányszor váltani akarok magyarról angolra vagy vissza, be kell lépnem a beállításokba, be kell kapcsolnom a speciális beállítások megjelenítését, meg kell keresnem a helyesírás ellenőrzést, ott ki kell választanom a nyelvet és beállítani, majd visszamenni az oldalra, ahol gépeltem és ha már írtam valamit, sorban rákattintgatni a szavakra, mert mind pirossal van aláhúzva, hiába jó. Mindezt ahelyett, hogy rákattintanék a megfelelő nyelvre a helyi menüben.
Van erre valakinek megoldása? Próbáltam keresni kiegészítőt, ami tudja ugyanezt, de csak lokalizáció váltásra találtam.
Verzió: 31.0.1650.63
Ja és nem, nem kiegészítő okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD FX
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Pendrive probléma
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest