- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel, ahogy azt is, hogy elnézitek nekem a hozzá nem értésemet
Pár hónappal ezelőtt mondtam le a chrome-ról, amikor is minden előzetes jel nélkül egész egyszerűen "meghalt" a böngésző: megnyitáskor fehér lappal fogadott, töltött ezerrel a semmiért, sőt olyan is volt, hogy többszöri próbálkozásra sem nyitotta meg a böngészőt. Ugyanezt a jelenséget tapasztaltam Firefox-nál is, így kikötöttem az egyetlen közismertebb opció mellett - az Operánál.
Nem is volt ezzel semmi gond, az Opera -ellentétben a másik kettővel- érdekes módon nem produkált semmiféle hibát, gond nélkül futott, fut még a mai napig. Akkor én vírusra gyanakodtam, de nem értettem, hogy egyrészt miért működik akkor az Opera kifogástalanul, másrészt miért nem talált semmit a víruskereső (Avast IS).Mostanában gondoltam rá, hogy visszarakom a Chrome-ot, legalábbis megpróbálom, ám ismét ugyanebbe a problémába futottam. Előfordul, hogy többszöri indítás után sem nyílik meg a böngésző, ha úgy tartja kedve, új fül nyitásánál nem tölt be oldalakat (youtube, gmail, semmi), de amikor épp működik, akkor minden korrekt.
Többszöri negatív eredményű víruskeresés után talán kijelenthetem, hogy nem vírusos a gép, a böngésző jópárszor újra lett telepítve registry takarítással egybekötve, mégsem oldódott meg a probléma.Én tanácstalanul állok a probléma előtt, hátha Ti tudtok valamit mondani erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Marvel Rivals teszt
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest