Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
dani3l
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem, remélem, jó topicba írom..
Az egyik, hogyha veszek egy androidos telefont szolgáltatótól, azt én tudom itthon függetleníteni? Mondjuk ha ráteszek egy másik romot, vagy ilyesmi? Szóval megoldható ez valahogy?
A másik kérdésem pedig, hogy a WM-es telefonokat úgy tudom, lehet használni wlan routerként, legalábbis némelyiket (ezt korábban olvastam valahol, úgy rémlik, de javítsatok ki, ha nem így van..), ez működik az Android rendszernél is? Vagy nem rendszerfüggő, ha egyáltalán van ilyen? Konkrétan egy HTC Desire érdekelne, hogy tud-e ilyent..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAPTOP TÖLTŐK: DELL, HP, LENOVO, / usb C, Center pin /
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- xBox One x 1Tb lemezes
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest