- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
dani3l
őstag
tudsz esetleg párat mondani? Desire topikban már kaptam egy linket, de ha esetleg tudsz jobb/más alternatívát, azt szívesen venném.

illetve még egy kérdés eszembe jutott: ha külföldön veszem a telot, német oprendszerrel, azt tudom frissíteni később magyarra? már ha majd lesz magyar, tudtommal egyelőre még nincs (de most nem is az a lényeg). vagy németet csak németre lehet? végülis nem különösebben probléma, ha nem, csak gondoltam azért rákérdezek..
illetve még egy

Biztos már le lett írva, de nem emlékszem, hogy olvastam volna, gondolom ez is általános az androidnál, nem pedig telefonspecifikus.. Ha érzékel wlant a telefon, mondjuk otthon, ha netezek rajta, akkor ő azt fölismeri, hogy van wlan és azt fogja használni a mobilnet helyett, vagy pedig nekem kell állítgatnom? -
dani3l
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem, remélem, jó topicba írom..
Az egyik, hogyha veszek egy androidos telefont szolgáltatótól, azt én tudom itthon függetleníteni? Mondjuk ha ráteszek egy másik romot, vagy ilyesmi? Szóval megoldható ez valahogy?
A másik kérdésem pedig, hogy a WM-es telefonokat úgy tudom, lehet használni wlan routerként, legalábbis némelyiket (ezt korábban olvastam valahol, úgy rémlik, de javítsatok ki, ha nem így van..), ez működik az Android rendszernél is? Vagy nem rendszerfüggő, ha egyáltalán van ilyen? Konkrétan egy HTC Desire érdekelne, hogy tud-e ilyent..
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest