- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A fejlesztői listán én már lobbizom egy ideje válaszra várva azzal kapcsolatban hogy van-e valami módja hogy a beépített audió dekoderektől az ember nyers PCM -et kapjon (lenne egy durvább audió lejátszó ötletem
) és sajnos ezek sincsenek még megoldva. Egyik ürge viszont átportolta a libmpg123 dekódert NDK -val (ezen gondolkodtam én is, csak hát mégis a beépített még gyorsabb, lehet hogy a telefon hardware -es DSP -jét is ki tudja használni az OpenCore mag), és összevetette egy másik illető Java -s tapasztalataival (java MP3 dekóder is van JLayer néven), durván 10x -es a sebesség különbség.Valamelyik Android -os Google I/O videóban is volt összehasonlítás szép grafikonokkal és demóval, de most hirtelen nem találom.

Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és sajnos ezek sincsenek még megoldva. Egyik ürge viszont átportolta a libmpg123 dekódert NDK -val (ezen gondolkodtam én is, csak hát mégis a beépített még gyorsabb, lehet hogy a telefon hardware -es DSP -jét is ki tudja használni az OpenCore mag), és összevetette egy másik illető Java -s tapasztalataival (java MP3 dekóder is van JLayer néven), durván 10x -es a sebesség különbség.