Új hozzászólás Aktív témák
-
panda
tag
Sajnalom, ha kiabranditalak
, de komoly ceg vagyunk
. Kemeny munkaval 6 honap alatt a semmibol felhoztuk az oldalt az elso helyre a fo kulcsszoval es a az osszes tobbivel a elso 10 koze. (ez kb napi 10-12 ora melo volt a szombatot is beleertve, de csak az eros konkurencia miatt)
Tehat nem.
Kulonben az oldal tegnap visszakapta a cachet, PR-t es az elso poziciot, sot az egyik kulcsszoval elertuk a 4-ik helyet, amit nem vartunk volna meg. Most vegre nyugalom koltozott ujra a ceghez.
Koszi a hozzaszolasokat.
Viszont ha valakinek van problemaja a site-javal az johet, talan meg segitunk is egymasnak. -
gLes
őstag
Én továbbra is első helyen vagyok
-
MasOyama
őstag
Nekem is van egy oldalam, és az ugyanúgy működik. Ugyanaz a helyezés, mint eddig.
-
panda
tag
Hali
nem tudom, hogy hallottatok illetve lattatok-e vagy tapasztaltatok-e, hogy a Google ujabb merenyletet kovetett el az internettes oldalak ellen.
Nekem speciel az a panaszom, hogy tobb nagyon jo oldalunk visszaesett hirtelen olyan kulcsszavakra, amivel vezetett honapok ota.
Nem eleg, hogy visszaestunk, de az egyik addig naponta cachelt belso oldal utan (a legfontosabb oldalunk) eltuntette a htm vegzodest. Most az oldalnak se PR-je se cache nincs. A backlinkek megmaradtak. Ugy nez ki, mintah atirodott volna az oldal. De igazaban halvany lepkefingom sincs.
Nem tudjuk, hogy mi okozhatta ezt a visszaesest, viszon az lattuk, hogy a nagyobb site-ok mind visszaestek neha akar 5-10 poziciot is veszitve.(Egy webmester panaszolta, hogy 4 nap alatt 50 poziciot veszitett, azelott meg a masodik volt) Ez azert nem veletlen egybeeses, gondolom en.
Ha jol emlekszem kb.2 hete a Google megduplazta a site-okat. (2x annyi site-ot tartott nyilvan illetve keresett bennuk). Esetleg ez okozhatott galibat, mert nem voltak elegge felkeszulve ra es a technika csodot mondott?
Mi tortenhetett 2 nappal ezelott ami ezt a valtozast hozta? (Lasd fennebb)
A Google nem mond semmit, csend van arrafele mint a kriptaban. Viszont jonehany morcos webmester levelet olvastam, de semmi magyarazatot nem lehet kiszedni beloluk.
Ha valami otletetek van vagy hallotok, olvastok valamit ezzel kapcsolatban, kerlek irjatok meg. (Az osszeskuves elmelet kedveloi is csatlakozhatnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest