Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
emery2
tag
Szia ! Olvastam , hogy abbahagyod a játékod
Ezzel kapcsolatban jelezném, hogy szivesen átvenném tőled a karaktered, már hogyha megbizol bennem. Az enyémet az emery-t meg átadnám a fiamnak. Természetesen a megfelelő bejelentések útján. Ha pedig nyáron nyaralni elhúzunk arra a két hétre visszaadnám neked az iránytást, gondolom ezt csak kibirja a párod...
Várom válaszod. Üdv. emery -
törölt tag

Ez töled indult, de a srácnak olyan stílusa van ami már nem rólad szól, túlmutat a problémátokon.
Ekkora bicskanyitogató sílusban még nem kaptam levelet, mint amit írt vissza a kérdésemre.
Sajna kapásból töröltem, és a nevét áttetem a mellőzöttek listájára...miközben csináltam akkor kaptam a két üzenetét amit linkeltem. -
-
törölt tag
A páncélt be tudnám hozni
...de nem foglalkozom vele, mert nem itt dől el,..hiába ver el, akár ő, akár más...nem ütnek le olyan sok hp-t már, és pénz meg nagyon ritkán van nálam.
Egyszerűen nem számít hogy ki az erősebb, mert én akár félig levert hp-n is végigviszem a listámat, az expedícióknál meg nullát ütnek a mobok rajtam.
össze tudnék rakni 13000páncélt, de vesztenék 8 fürgeséget...ezen variálok egyenlőre. -
törölt tag
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már írtam neki egy üzenetet, hogy erre mi szüksége volt ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)