Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slipknot Man
újonc
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A Line 6 IV Spider 75 wattosat azért néztem, mert előre el van benne mentve 300 hangzás. És hogy nagyon bika erősítő, nagyon brutál hangzásai vannak. Amúgy tudom én is hogy rengeteg nekem a a75 watt, de a hangzása miatt kéne

-
-
Slipknot Man
újonc
Ilyen zenéhez milyen gitárt illetve kombót ajánlanátok kb 140.000-em lenne rá maximum, otthonra kellene, nem zenélni, de ilyen vaskos Slipknot hangzás érdekel, ilyet akarok játszani. GIár kéne, meg erősítő, de bármit meghallgatok, ti vagytok a tapasztaltabbak.
-
Slipknot Man
újonc
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi, de 7 húros gitárt, meg jó erősítőt biztos nem kapok 140-ért.
Én amúgy gitárnak a Cort KX-5-re gondoltam, vagy as Vintage V100-ra, használtan ezek nem drágák, nem tudom melyik lenne jobb, mert ezek kb egymás ellentétei konstrukcióban, az egyik mahagóni, ragasztott, a másik meg hosszú menzúrájú csavarozott, testen átmenő.....
De bármilyen más gitár szóba jöhetne, én csak ezt a kettőt néztem hogy árban nem drága -
Slipknot Man
újonc
Hali srácok!
Új tag vagyok még, de már 9 éve gitározok, az első két évben volt egy régi stratocasterem, meg egy pici kombóm, de azt már eladtam, utána már csak akusztikus gitárral toltam, illetve ha átmegyek haverékhoz, és ott néha elektromos gitárhoz nyúlhatok.
Na már most azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mint nevemből is látjátok, nagyon bírom a Slipknotot, és most akarok venni gitárt is, meg egy jó kombót\erősítőt hozzá.Ilyen zenéket akarok játszani [link]
[link]
[link]
[link]A keret az nem sok rá, maximum 140.000-ből kéne kihozni, természetesen használtan. Zenélni nem vszínű, hogy fogok, csak otthonra kéne nekem a szobába. Sokan ajánlgatták a Line 6 Spider IV 75-öt erősítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini PC
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest