- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Slipknot Man #18949 üzenetére
Jah, félreértettelek. Értem mit akartál a 300 féle hangzással mondani lol
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Slipknot Man #18949 üzenetére
Nekem a 15 wattos volt abból ahogy írtam is kicsit feljebb, abban nem volt 300 féle cucc modellezve, de azért volt egy pár. És ha a felénél kicsivel feljebb húztam a hangerőt, már akkor is tudott olyat szólni, hogy a szomszédnak lehulljon tőle a fogsora. Annyi pénzből én meg inkább valamilyen komolyabb Podot vennék, amibe lehet fejhallgatót dugni.
De ha már mégis 75 wattban gondolkodsz és metál, akkor a Peavey Vypyr-is nézd meg. Talán még többet is ajánlják, mint a Line 6-et. Mondjuk abban sincs 300 féle erősítő modellezve -
Neuler
csendes tag
válasz
Slipknot Man #18947 üzenetére
Hát te tudod ,de a Vintage v100 minden csak nem metálgitár.. XD (persze bármin el lehet játszani bármit)
A mockingbird az metálgitár. Húrokat csapkodni meg mindenen tudsz (nem akarok megsérteni senkit).
A wilkinson hangszedőket én úgy gondolom nem kimondotta metálra találják ki, B.C. Rich-nél meg igen. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Slipknot Man #18947 üzenetére
Ha szeretnéd hogy egyik este a kommandósok jöjjenek be az ablakon mert 75 wattozol a szobában, akkor vedd azt. Vagy dobjál fel az összes falra 4 réteg tojástartót, közéjük parafát. Akkor lehet nem hívja rád a TEK-et a szomszéd mámo.
-
Neuler
csendes tag
válasz
Slipknot Man #18942 üzenetére
[link]
Ezt a legutóbb kifelejtettem. Őket támogatja (őket is) a B.C. Rich és, bár már nem gyártják a masterpiecet, így nehéz infókat szedni róla de azt használják egészen konkrétan, még látszik is a videóban, a felhő berakás eléggé egyedi...[link]
Itt is látni a 2. sor jobb szélső képén hogy ezt a gitárt is használják.DE bármit is nézel ki, el kell menni, ki kell próbálni.
-
Neuler
csendes tag
válasz
Slipknot Man #18942 üzenetére
Ja...szóval sok múlik az effekten, de szerintem ehhez mindenféleképpen olyan gitár kellene amin van humbucker hangszedő is/ csak az van.
Itt egy amit én is nézegettem egy időben:
[link]
B.C. Rich oldala:
[link]
Videó:
[link]
Ezzel szerintem nem lehet mellélőni.Én használok egy KorgAX5G multieffektet. Otthoni gyakorláshoz, kisebb "fellépésekhez" ez szerintem elegendő lehet. Nekem tetszik amit nyújt és elég is. Van egy BOSS DS2 pedálom is.. de azt kb. 1x próbáltam ki, a multieffekt igazából tudja ami kell.
Még a gitárhoz visszatérve: A tremolót jobb kerülne egy árszintig, főleg ha kezdő vagy.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Slipknot Man #18935 üzenetére
amugy meg 140ert veszel egy line6spider 30-at (75os szobara HATTTALMA overkill, nekem volt egy 80as peaveym, ha 1es fole tekertem a hangerot mar dorombolt a szomszed
), meg egy cort(hasznalt) vagy jackson/ibanez 7est.....
nekem van egy vintage gitarom, nem v100 hanem vs6, az sg testu. nem rossz csak benak a hangolokulcsai. emg81-el visit mint a diszno. \m/
-
válasz
Slipknot Man #18935 üzenetére
Harley Benton héthúros is létezik ám
-
válasz
Slipknot Man #18933 üzenetére
Szobába 30W alatt keress nyugodtan. Inkább 15. Gitárnak meg valami super stratot amit le is lehet hangolni, vagy héthúrosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged