- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
lumpy92 #52976 üzenetére
Láttam valamelyik nap egy 1991-es GNR videót, amin Izzy a teljes koncertet egy telén ritmusgitározza végig. Azokban amennyire én tudom (és ahogy láttam is), single coil hangszedők vannak.
Azon morfondíroztam, hogy ez hogy a viharban lehet. Most akkor single coil hangszedő az jó rockzenéhez vagy sem? Ezek szerint igen. -
FockeWulf
tag
válasz
lumpy92 #51877 üzenetére
Vannak amúgy egész profi kínai Gibson Les Paul hamisítványok, még Alapi is egyszer nyilatkozott olyant, miután párat végigpróbált egy kínai nagyobb hangszerboltba, hogy meg nem mondta volna sem játékérzetre, sem hangzásra, sem kinézetre hogy az összes egytől-egyig másolat. Pedig ő nem egy olyan gitáros akire azt mondanám h nem ért a gitárokhoz.
-
válasz
lumpy92 #51041 üzenetére
Érdekes, én csak B-flat alakban hallottam. Kamasz koromban együtt zenéltünk egy ír testvérváros ifi zenekarával (szimfonikus), sokat gyakoroltunk / beszelgettünk, mindenki B-flatnek mondta. Persze ők is intézményes keretek között tanultak zenét, tehát a "hivatalos" formát szokták meg. Ettől még lehet, hogy vannak, akik Bebé-nek ejtik...
-
Alexios
veterán
válasz
lumpy92 #44471 üzenetére
Szerintem kotta tanulás, hacsak nem klasszikus gitárt szeretnél tanulni nem prioritás(kivéve a ritmus részét, de az meg hamar feljön, meg tabokban is ua)
Tanárból én hozzá és hozzá jártam, mindkettejüket szívesen tudom ajánlani, Iminél mondjuk szerintem több szabad időpont szokott lenni, cserébe drágább, és általában párosával vannak az órák.Ha nem akarsz feltétlen személyesen tanárhoz járni akkor pedig mindenképp justinguitar.com, ingyenes és komplett tanterv van teljesen kezdő szinttől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged