- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#94257664 #38141 üzenetére
Nem hiszem a GUS-al sok szerencséd lenne és, hogy találsz ISA slot-os alaplapot a i5 4460 procid mellé
Mókázásokra jók az ilyen akármilyen akár alaplapi hangkártyák, vagy az USB - > jack dugós hangkártyák. ASIO4ALL-al.
Ha felvétel kell vagy komolyabban akarsz foglalkozni vele, akkor valami Firewire vagy USB-s normálsi dac-al ellátott cuccot kell beszerezni, olyasmik amiket itt ajánlgatnak a többiek. Marháskodásra nem kell ilyesmi.
Én marháskodom, vettem is egy usb-s hangszer/mikrofon bemenetes karit, tök felesleges pénzkidobás volt. Vehettem volna egy akármilyen alap USB-s dac-ot vagy valami alapot aminek van spdif-e és fejes kimenete azt csók. -
fattyu
veterán
válasz
#94257664 #38129 üzenetére
nem árt.
Rob: én évek óta használom. semmi de semmi probléma nincs vele. Zenére is embertelen jó. ilyen részletes transzparens forrást nem hallottam még.
Annyi hogy az olcsó firewire kártyák szarok. texas instruments chipsetes kell és ámen.
Firewire zenei dacnak SOKKAL jobb mint az usb. Nincs jitter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest