- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
JozsBiker #39522 üzenetére
nem kell semmi LoopMachine, ott van a lánc elején meg a végén egy "magnó" (a piros nyilnál lehet őket megjeleníteni) elől beteszed az mp3-at a hátsóval meg felveszed a mesterművet
Tök nosztalgia ez a módszer, kiskoromban így irtam a dalokat, csak a GRig helyett egy kétkazettás szamszung mjuzikcenterrel ami másolás közben tudott rávenni külső bemenetről
-
Moleman
addikt
válasz
JozsBiker #39490 üzenetére
Asio4All-lal más nem fog szólni, ahhoz dedikált ASIO driveres hangkártya kéne (külső és belső is van ilyen, 20-30 ezer forintnál kezdődnek, a benne lévő előfok miatt gitározáshoz a külsőt javaslom, ha vennél).
De többféleképpen ki lehet ezt kerülni, pl az Amplitube-ban is van rögzítő, vagy ha komolyabb cucc kell és az alsókategóriánál kicsit erősebb a géped, lehet egy DAW (Cubase, Nuendo, Logic, stb) az alkalmazás, amiben mindent összeállítasz.
-
chaosmonger
tag
válasz
JozsBiker #38236 üzenetére
Igen, ez már érdekes kérdés, hogy egy gitárleckében mi a szellemi termék, a mű, vagy az hogy valaki megtanítja hogyan kell azt eljátszani.
Ilyen alapon a magyartanárok is utalhatnák a fizetésüket József Attila örököseinek, ha elemzik egy versét az órán.
Egyébként már backing trackeket is elkezdtek letiltani, ami szomorú és szánalmas is egyben. -
válasz
JozsBiker #38214 üzenetére
Valaki bejelentette oszt letiltották. Te ma bejelented a másikat hogy ez van azt holnap azt is letítyák. Ennyi kb.
Mondjuk azt nem értem ilyenkor, hogy miért nem hagyják fenn, és ha bevételt termel a lánynak akkor ő abból nem kap semmit de azt továbbítják a szerzőnek/tulajdonosnak tudomisénkinek.
Ha meg nem termel akkor meg úgyis alacsony a nézettsége szal kb le se szarja senki hogy mit játszik. -
Alexios
veterán
válasz
JozsBiker #38198 üzenetére
Az LTD az ESP olcsó márkája(mint Epiphone/Gibson, Squier/Fender, stb). A cort egy másik márka, akiknek a gyárában más gyártóknak is készítenek (legalábbis régebben készítettek, lehet már nem) gitárokat, de amúgy tök különálló cég.
Minőségben az ESP abszolút top kategória, olyan árral is, még Music Man-t is olcsóbban kapni mint ESP-t manapság. Cort inkább belépőszintű gitárokat készít, azonos áron akár lehet jobb is mint az azonos árú ltd, bár itt azért már érdemes kipróbálni mindkettőt -
NeoPampalini
senior tag
válasz
JozsBiker #38192 üzenetére
Nem tudom, mennyire kontár megoldás, én a mono jelet kötöttem rá mindkét sztereo jelre, plusz a földelést a földelésre. Működött, maradjunk annyiban.
Gitárban sztereó jack-et nem próbáltam, elvileg működhet az is, de ebben az esetben is meg kell csinálni, hogy mono-ként kezelje a gép, mivel csak az egyik csatornán fog menni a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest